PlayStation 4

Нормално дека не кажаа.. рано е за 4K.

Со оглет на тоа што конзолава ќе биде на маркетов наредниве 5-6 години минимум и што сони е тој што го турка 4к би требало да има.

После вчерашната галама дознаваме

Игрите што ги имате за пс3 нема да ви работат на пс4.

НЕМА да има подршка за 4к резолуција (има излез за 4к но само за слики и видеа игрите нема да бидат таква резолуција.)

Чудно е тоа што сони е тој што ја турка оваа технологија напред со своите тв и камера и за пс4 го изостава. Уште пострашно е тоа што последните 2 години изгубија милиони $ на трошење за промовирање на 3д, но и тоа не им било во фокус во оваа конзола.

Ќе можете да го поврзите мове, но контролерите од пс3 нема да може да ги играте на пс4.

^
ај банирајте го од темава овој што го плаќаат од Мајкрософт

^
ај банирајте го од темава овој што го плаќаат од Мајкрософт

у мад бро? :pos:
--- надополнето: 22 февруари 2013 во 00:43 ---
Не е битно јас сум го пишал тоа или, тоа е така. А чим сони го прави тоа, сигурно и мајкрософт ќе го прави истото.

Haha Joey go nemase, nemase i op specijalno za PS4 se razbudi na forumov :) Mnogu go ljubi Sony....

Nema da komentiram nisto od negovite izjavi...Ipak samo Sony go predstavi PS4....Ke vidime sto MS ke prezentira pa duri togas ke gi istavime kartite na masa...Sega naprazno se zboruva...

Moze Xbox 720 ke bide bolja platforma... :rolleyes:

Леле кога ќе се крене еден Линукс на ПС4, па со Стеам! :vozbud:

BTW, доколку имате кеш купувајте акции на АМД. (y)

зашо да бидам ''мад'', мене 3D, 4k,...не ми треба нити гледам некој друг тоа да го бара/очекува...ти си единствен тука што пљука по ПС4

Не е битно јас сум го пишал тоа или, тоа е така. А чим сони го прави тоа, сигурно и мајкрософт ќе го прави истото.
aj, може овојпат нема да направат дефектна конзола :P:D

у мад бро? :pos:
--- надополнето: 22 февруари 2013 во 00:43 ---
Дечко ај не замарај,иди играј на нинтендо.

Не се брзајте луѓе тоа и да излезе до крајот на годинава,ќе им треба доста време на хакерите за да го хакнат,најмалку една година до две,за да може да се играат пиратски игрици,освен ако не планирате да купувате оригинали..

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Не се брзајте луѓе тоа и да излезе до крајот на годинава,ќе им треба доста време на хакерите за да го хакнат,најмалку една година до две,за да може да се играат пиратски игрици,освен ако не планирате да купувате оригинали..
Ne veruvam ova da se hacknuva 3 ne e cracknata SAMO Xbox 360 :) i 720 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom