PlayStation 4

Купив пс4 и ова ми е прва играчка конзола после нинтендо у 96та, па ме интересира, дали цените на игрите се насекаде исти (универзални да кажам) и долку не се, каде се најефтини?
Фала
Зависи дали игрите ги сакаш во електронска верзија (да си ги инсталираш само на конзола и да играш) или ги сакаш во hard copy (да ги имаш на CD).

Во глобала цените се тие, најјаките игри се скоро сите по 59.99, но разликата е што секоја продавница си има различни попусти и промоции. Ја би те советувал да си направиш акаунт на америчкиот и британскиот store зашто сега имаат ненормални попусти пред Божиќ.

Ако ти е за CD. Кај нас Галерија продава и мислам нешто Југотон. Предноста тука е што откако ќе ја изиграш играта можеш да ја продадеш или да се трампаш со неа за некоја друга игра.

Не знам дали те имам на ФБ, пипи ми ПП да те аднам да ти пратам покана од таа групата на ФБ што е за PS4 Macedonia.

Па кога почнуваат тие божиќни попусти? Божиќ ќе заврши ни попуст ни бутур. Сакам Nioh да ја зеам, комплит едишн, да не ја продава некој?

Не сум бил корисник на сони никогаш,освен чат пат играчница и брат ми шо зема пс4 ......Ме интересира .... Совет ...... Одговори на неколку прашања .

Дали може да се користат исто цд игрите на друго ако земам сони ? Вреди ли да се земе сони или статичен компјутер боље?Разлика меѓу слимот и прото ?

Идејата ми е,сеа че земам к15 ,малиов има нов пс4 од август месец и фука по 50 евра за игри,ги има едно десет нови наслови ....Е сеа,да не купувам компјутер,да зеам само конзола и ако може на друго сони ако го земам да искористам игриве брат ми шо има . За компјутер,појќе ми е интернет и филмови . Ако помалиот брат има игрици,да искористам само конзола,во слободно време да досадувам :)

Не сум бил корисник на сони никогаш,освен чат пат играчница и брат ми шо зема пс4 ......Ме интересира .... Совет ...... Одговори на неколку прашања .

Дали може да се користат исто цд игрите на друго ако земам сони ? Вреди ли да се земе сони или статичен компјутер боље?Разлика меѓу слимот и прото ?

Идејата ми е,сеа че земам к15 ,малиов има нов пс4 од август месец и фука по 50 евра за игри,ги има едно десет нови наслови ....Е сеа,да не купувам компјутер,да зеам само конзола и ако може на друго сони ако го земам да искористам игриве брат ми шо има . За компјутер,појќе ми е интернет и филмови . Ако помалиот брат има игрици,да искористам само конзола,во слободно време да досадувам :)

Може да се користат цедиња инод друга конзола, исто така и изгуглај за sharing, може и доготална верзија од играта да ја играте и на двете конзоли.А за филмови, имаш и преку конзолата веб сервис за да си пушташ онлајн, исто и имаш нетфликс и хбо апликации на конзолата, така да ако си имаш претплата од нетфликс на пример ќе можеш и на конзолата да си користеш.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Абе зимај конзола каков пц искористи ги попустиве ќе наоѓаш игри добри дигитални ефтини, ќе се мењаш ако купиш диск, ја до сега 5 купив уште едната не сум и се изнаиграл да знаев порано да земам. Најпаметна инвестиција у последно време а шкрт сум за пари давање. Земи слим освен ако не си ептен ај кенди па да имаш 4к телевизор за да земеш про, ја лично имам 4к ама обично сони земав мене не ми се исплати таа разлика у пари за про да земам. Имам горе постирано како бесплатно да активираш 14 дневен триал псплус со кој имаш секој месец по две три бесплатни игри, а има и финта пснау да активираш на секои недела дена и да играш една игра неограничено, таму имаш над 600 наслови.

Абе зимај конзола каков пц искористи ги попустиве ќе наоѓаш игри добри дигитални ефтини, ќе се мењаш ако купиш диск, ја до сега 5 купив уште едната не сум и се изнаиграл да знаев порано да земам. Најпаметна инвестиција у последно време а шкрт сум за пари давање. Земи слим освен ако не си ептен ај кенди па да имаш 4к телевизор за да земеш про, ја лично имам 4к ама обично сони земав мене не ми се исплати таа разлика у пари за про да земам. Имам горе постирано како бесплатно да активираш 14 дневен триал псплус со кој имаш секој месец по две три бесплатни игри, а има и финта пснау да активираш на секои недела дена и да играш една игра неограничено, таму имаш над 600 наслови.
Не постои опасност од банирање на конзолата со финтата за неограничени 14 дена ps plus? Досега очигледно не но длаи ако во иднина Sony се заштити од ова е можно да јадат бан конзоли кои го користеле ова?

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Не постои опасност од банирање на конзолата со финтата за неограничени 14 дена ps plus? Досега очигледно не но длаи ако во иднина Sony се заштити од ова е можно да јадат бан конзоли кои го користеле ова?

Бате искрено не знам дали постои опасност а и не се замарам многу со тоа. Мислам дека се фокусирани на 5ката а и не сум прочитал некој досега да е баниран така да цепам и играм игри. Плус си активирам пснау, симнувам игра, ја играм од друг јузер, откако ќе истече лизенца правам нов акаунт, пак ја симнувам и продолжувам од јузерот каде што сум застанал. Малце замарање, 10 минути на недела дена ама играм добри наслови на пснау, ова може само со тие што можат да се симнат, тие преку стрим можеш само од акаунтот дур му трае лиценцата. Не те терам на ништо, праи како мислиш и сакаш, ама мислам непотребно се замараш со тоа дека ќе те фатат. Малце позитива :) Они штом не се замараат да го решат тој баг мислам дека ама ич курата не ги боли кој праи така, сфаќаш? :) Ретроактивно сигурно нема да банираат и да решат да го средат тоа.

Бате искрено не знам дали постои опасност а и не се замарам многу со тоа. Мислам дека се фокусирани на 5ката а и не сум прочитал некој досега да е баниран така да цепам и играм игри. Плус си активирам пснау, симнувам игра, ја играм од друг јузер, откако ќе истече лизенца правам нов акаунт, пак ја симнувам и продолжувам од јузерот каде што сум застанал. Малце замарање, 10 минути на недела дена ама играм добри наслови на пснау, ова може само со тие што можат да се симнат, тие преку стрим можеш само од акаунтот дур му трае лиценцата. Не те терам на ништо, праи како мислиш и сакаш, ама мислам непотребно се замараш со тоа дека ќе те фатат. Малце позитива :) Они штом не се замараат да го решат тој баг мислам дека ама ич курата не ги боли кој праи така, сфаќаш? :) Ретроактивно сигурно нема да банираат и да решат да го средат тоа.
Јас имам Pro со џеилбрејк (fw 5.0.5) и си терам со експлоит еден куп игри :) прашувам за кога ќе ги извртам сите па ќе одам онлајн :)

Јас имам Pro со џеилбрејк (fw 5.0.5) и си терам со експлоит еден куп игри :) прашувам за кога ќе ги извртам сите па ќе одам онлајн :)

Па моеш ли онлајн со џеилбрејк? Мислам не, можда грешам. Јас мислев дека онлајн не ми треба дур не почнав Бладборн да играм, тоа е ново искуство за таква игра и ептен го праи филмот, онлајн мислам.

Не можеш. Сега терам офлајн игри како GOW4, GTA 5, The Witcher и куп други класици па кога ќе ми пукне филмот и ќе сакам онлајн еден ден, ќе му направам апдејт на фирмвер

Аха, епа цепај, ама па за што ќе одиш онлајн не знам коа имаш игри без пари, ја не би одел, ептен сум фанатик за соулс игри, па играм онлајн, ма да би можел и без тоа.

Ја играв на ПЦ ама ептен кратко, пошто имам тиње конфигурација и кочеше ептен сфе да си...
Сеа, таа ја спремам, нба, Краш и текен. Фифа веќе ја земав.
Адни ме да ти закачам 5 гола со Линделоф

Зошто се толку ефтини на eBay? Што мислите дали ова е legit?
Да беше само еден ваков ќе си помислев некаков scam e, ама скоро сите резултати даваат цени од $80-150. Еве погледнете и сами:

PS4, PS4

Чисто информативно :D. По оваа цена можеби и вреди да се земе.

upload_2019-1-9_18-5-24.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom