Da be druzhe.Ама про со 9.00 не рандом про како што се ажна ебај.
Gesendet von meinem SM-S921B mit Tapatalk
Za 385€ nova neotpakuvana . Pro 9.00.
Da ima i takvi!
Da be druzhe.Ама про со 9.00 не рандом про како што се ажна ебај.
Gesendet von meinem SM-S921B mit Tapatalk
Da be druzhe.
Za 385€ nova neotpakuvana . Pro 9.00.
Da ima i takvi!
Сеуште не е толку стабилен и ти треба компјутер а на 9.00 само узб. Покомотно е. Ама да, и 11.00 е веќе горе долу корисен за ЈБ.Од пред неколку недели џејлбрејк е можен и на v11, така што тие со 9 веќе немаат некоја предност.
Па до оглед на тоа што 4-ката се наоѓа на старо и за 9.000 мкд мислам дека вреди.Дали има потреба од PS4 ? Зошто новите игри излегуваат само за PS5 та, нели сите игри што се за петката ќе се играат и на четворката а гледаме дека само за петката излегуваат, прашањето ми е дали вреди да се има PS4 или да се купува PS 5ка.
Ја пред година дена зедов 4ка и направив џејлбрејк. Прескокнав 3ката па ми дојде одлична занимација со оглед што сите игри ми се нови. И 5ката секако се исплаќа за во иднина ама и со 4ка нема да згрешиш. Поголема понуда на игри има ама не сите ќе ги има во иднина и за 4ката.Дали има потреба од PS4 ? Зошто новите игри излегуваат само за PS5 та, нели сите игри што се за петката ќе се играат и на четворката а гледаме дека само за петката излегуваат, прашањето ми е дали вреди да се има PS4 или да се купува PS 5ка.
Имам јас пс4 про со џејлбрјк 1тб изиграни ми се кажи речи сите добри наслови освен Елден Рингс, и така ми стои, пример неможам да ја играс спајдермен 2, Стар Ворс Једај- Сурвајвер, Аватар, сега ќе излезе и новата Асасин Крид, ниту една од овие игри а итекако сакам да ги играм нема да излезат за 4та, затоа ми беше прашањето дали во иднина ќе излезат тие игри за 4та или полека полека ќе треба да се префрлуваме на 5та.Ја пред година дена зедов 4ка и направив џејлбрејк. Прескокнав 3ката па ми дојде одлична занимација со оглед што сите игри ми се нови. И 5ката секако се исплаќа за во иднина ама и со 4ка нема да згрешиш. Поголема понуда на игри има ама не сите ќе ги има во иднина и за 4ката.
Pa ako ti se igrani togas nema potreba da stojs na PS4. Kako pri sekoja nova generacija prvo paralelno ke ima isti igri so prednost na novite platformi za so tek na vreme da ima se povekje eksluzivni za novite. Kolku sto citav esen/zima 24 ke ima nesto nalik pro-verzija so podobar hardware mozebi ke cekas do togas. Od denesen aspekt sekogas bi dal prednost na pojaka verzija ako e vekje na predvid. Zedov pred godina i nesto PS4 pro (kako sto ovde mi bese sovetuvano) a imav i obicen PS4 radi drugi pricini pa zatoa vredi i povekje pari da dades na dolgorocen plan.Имам јас пс4 про со џејлбрјк 1тб изиграни ми се кажи речи сите добри наслови освен Елден Рингс, и така ми стои, пример неможам да ја играс спајдермен 2, Стар Ворс Једај- Сурвајвер, Аватар, сега ќе излезе и новата Асасин Крид, ниту една од овие игри а итекако сакам да ги играм нема да излезат за 4та, затоа ми беше прашањето дали во иднина ќе излезат тие игри за 4та или полека полека ќе треба да се префрлуваме на 5та.
g2a, сум зел 10тина пати и сѐ е коректно.gift card odkade zimate ?
gift card odkade zimate ?
Isto, site igri taka mi se kupeni.g2a, сум зел 10тина пати и сѐ е коректно.
Vredi da ulozis, ke gi izigras site novi. Gledam na staro vrtat po 400 eur, bidejki lugjeto zemaat slim ili se spremaat za nova verzija.Дали има потреба од PS4 ? Зошто новите игри излегуваат само за PS5 та, нели сите игри што се за петката ќе се играат и на четворката а гледаме дека само за петката излегуваат, прашањето ми е дали вреди да се има PS4 или да се купува PS 5ка.
Значи да ја шитнам 4та и да чекам можеби за Про верзијата на 5та? Логички би било да се вложи во понова верзија отколку во постара. Затоа прашав колку се движи цената на Про 4 1тб со ЈБ плус инсталирани сите значајни наслови.Isto, site igri taka mi se kupeni.
Vredi da ulozis, ke gi izigras site novi. Gledam na staro vrtat po 400 eur, bidejki lugjeto zemaat slim ili se spremaat za nova verzija.