PlayStation 4

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.578
Поени од реакции
22.292
Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.749
Поени од реакции
2.564
Од пред неколку недели џејлбрејк е можен и на v11, така што тие со 9 веќе немаат некоја предност.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.578
Поени од реакции
22.292
Од пред неколку недели џејлбрејк е можен и на v11, така што тие со 9 веќе немаат некоја предност.
Сеуште не е толку стабилен и ти треба компјутер а на 9.00 само узб. Покомотно е. Ама да, и 11.00 е веќе горе долу корисен за ЈБ.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.880
Поени од реакции
22.946
Дали има потреба од PS4 ? Зошто новите игри излегуваат само за PS5 та, нели сите игри што се за петката ќе се играат и на четворката а гледаме дека само за петката излегуваат, прашањето ми е дали вреди да се има PS4 или да се купува PS 5ка.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Дали има потреба од PS4 ? Зошто новите игри излегуваат само за PS5 та, нели сите игри што се за петката ќе се играат и на четворката а гледаме дека само за петката излегуваат, прашањето ми е дали вреди да се има PS4 или да се купува PS 5ка.
Па до оглед на тоа што 4-ката се наоѓа на старо и за 9.000 мкд мислам дека вреди.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.578
Поени од реакции
22.292
Ја пред година дена зедов 4ка и направив џејлбрејк. Прескокнав 3ката па ми дојде одлична занимација со оглед што сите игри ми се нови. И 5ката секако се исплаќа за во иднина ама и со 4ка нема да згрешиш. Поголема понуда на игри има ама не сите ќе ги има во иднина и за 4ката.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.880
Поени од реакции
22.946
Ја пред година дена зедов 4ка и направив џејлбрејк. Прескокнав 3ката па ми дојде одлична занимација со оглед што сите игри ми се нови. И 5ката секако се исплаќа за во иднина ама и со 4ка нема да згрешиш. Поголема понуда на игри има ама не сите ќе ги има во иднина и за 4ката.
Имам јас пс4 про со џејлбрјк 1тб изиграни ми се кажи речи сите добри наслови освен Елден Рингс, и така ми стои, пример неможам да ја играс спајдермен 2, Стар Ворс Једај- Сурвајвер, Аватар, сега ќе излезе и новата Асасин Крид, ниту една од овие игри а итекако сакам да ги играм нема да излезат за 4та, затоа ми беше прашањето дали во иднина ќе излезат тие игри за 4та или полека полека ќе треба да се префрлуваме на 5та.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.578
Поени од реакции
22.292
Имам јас пс4 про со џејлбрјк 1тб изиграни ми се кажи речи сите добри наслови освен Елден Рингс, и така ми стои, пример неможам да ја играс спајдермен 2, Стар Ворс Једај- Сурвајвер, Аватар, сега ќе излезе и новата Асасин Крид, ниту една од овие игри а итекако сакам да ги играм нема да излезат за 4та, затоа ми беше прашањето дали во иднина ќе излезат тие игри за 4та или полека полека ќе треба да се префрлуваме на 5та.
Pa ako ti se igrani togas nema potreba da stojs na PS4. Kako pri sekoja nova generacija prvo paralelno ke ima isti igri so prednost na novite platformi za so tek na vreme da ima se povekje eksluzivni za novite. Kolku sto citav esen/zima 24 ke ima nesto nalik pro-verzija so podobar hardware mozebi ke cekas do togas. Od denesen aspekt sekogas bi dal prednost na pojaka verzija ako e vekje na predvid. Zedov pred godina i nesto PS4 pro (kako sto ovde mi bese sovetuvano) a imav i obicen PS4 radi drugi pricini pa zatoa vredi i povekje pari da dades na dolgorocen plan.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.132
gift card odkade zimate ?
g2a, сум зел 10тина пати и сѐ е коректно.
Isto, site igri taka mi se kupeni.
Vredi da ulozis, ke gi izigras site novi. Gledam na staro vrtat po 400 eur, bidejki lugjeto zemaat slim ili se spremaat za nova verzija.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.880
Поени од реакции
22.946
Isto, site igri taka mi se kupeni.

Vredi da ulozis, ke gi izigras site novi. Gledam na staro vrtat po 400 eur, bidejki lugjeto zemaat slim ili se spremaat za nova verzija.
Значи да ја шитнам 4та и да чекам можеби за Про верзијата на 5та? Логички би било да се вложи во понова верзија отколку во постара. Затоа прашав колку се движи цената на Про 4 1тб со ЈБ плус инсталирани сите значајни наслови.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.880
Поени од реакции
22.946
Messenger_creation_BABEC96E-A8B9-4476-A2BA-182528528CE5.jpeg

Завршена и вториот дел. Добра приказна не најдобра, знае да сецне на моменти на 4про. Но се на се 7.5/10

Kajgana Shop

На врв Bottom