PlayStation 4

1 платинум по игра, без разлика колку експанзии има :)

Инаку за членот со рикнатиот хард диск.
ПС+ игрите што си ги земал во минатот можеш колку сакаш пати да ги бришеш и симнуваш на било која конзола се дури имаш ПС+. Со поминувањето на претплата и да ти се симнати во конзолата ќе ти бидат заклучени, така да ПС+ игрите се исто како да си ги купил, само што за да ги играш мораш да имаш активна ПС+ претплата.

Offline мод може да играш и без PS+

Се додека не поминат деновите од ПС+ претплатата, без разлика offline/online.
Кога ќе стиснеш information на играта. Ти кажува уште колку дена ти преостануваат.
Автоматски споено мислење:

Се додека не поминат деновите од ПС+ претплатата, без разлика offline/online.
Кога ќе стиснеш information на играта. Ти кажува уште колку дена ти преостануваат.

Posle 1,5godina koristenje i moja greska sto ne ja iscistiv konzolata iako se slusase deka fanovite rabotat na maximum pa kako rezultat od pregrevanje diskot mi crkna.
Go izvadiv od konzolata go prikluciv ns PC i na SMART testot Helthot bese samo 1% so detektirani preku 2800 Bad sectori sto e normalno koga diskot se macel i rabotel na previsoki temoeraturi od 65°C.
Originalniot disk e Toshiba 1TB
Прегледај го приврзокот 286284
Vtora faza bese so Regeneratorot da probam da go sredam za da kolku tolku Trofeite gi sinknam i sejvnatite gejmovi....Posle nedela dena rabota Regeneratorot uspea da go podigne diskot i konzolata i eden user spasiv, ama pak ja javi istata greska i Bad sektorite pak se vozobnovuvaa. Kako reseto izgleda diskot pistojano novi bad sektori se pojavuvaa i Deleysite nemozese da se sredat zasto za da se sredat uslovot e da nema nieden bed sector i diskot ednas celosno da e iskeniran....sto disk u vakva situacija so trilinoni problemi bara vreme so denovi/nedeli da go iskenira.
Прегледај го приврзокот 286285
Denovive ke go smenam diskot i ke mora site igri nanovo da se downloadiraat samo se prasuvam dali od PS+ accauntot ke mi gi dade za free download so samoto logiranje ili ke mi bara da gi platam??
Update vo slednive denovi za ovoj del dali ke bara plakjanje.
Baska problem sto PS+ mi vazi uste 2dena, istekuva na 3ti mart.

Sakam da kazam i zatoa go napisav ova.
Ladenjeto e mnogu bitno kaj konzolive i stom osetite deka ventilatorot vi galami nosete gi na cistenje zasto diskot od Overheating ke vi crkne za brzo vreme i konzolata ke vi zaglavi vo Loop na ovoj screen.

Прегледај го приврзокот 286286
уф мислам дека иам проблем сличен на твојот. Иам пс4 про и веќе 1 недела живци искинав.
Заминав на одмор и го исклучив ко што треба, потоа го исклучив и од струја. По 1 месец кога се вратив кочи упм, неможам 1 игра да вклучам без да падни системот. Пробав со упдејт на оперативниот (safe startup menu via internet) на 8.03 ама секогаш паѓа системот кога е време за инсталација. Пробав и упдејт на оперативниот преку усб и тогаш паѓа ситемот пак на инсталација делот.
Од safe menu го проверувам ова system storage status поминува, ама џабе пак кочи.
Пробав да го исчистам вентилаторот, пак исто, сеа се мислам дали да пробам првен со хард диск или да му сменам термална паста на процесорот? Како го провери хард дисков ти, со што програма?

уф мислам дека иам проблем сличен на твојот. Иам пс4 про и веќе 1 недела живци искинав.
Заминав на одмор и го исклучив ко што треба, потоа го исклучив и од струја. По 1 месец кога се вратив кочи упм, неможам 1 игра да вклучам без да падни системот. Пробав со упдејт на оперативниот (safe startup menu via internet) на 8.03 ама секогаш паѓа системот кога е време за инсталација. Пробав и упдејт на оперативниот преку усб и тогаш паѓа ситемот пак на инсталација делот.
Од safe menu го проверувам ова system storage status поминува, ама џабе пак кочи.
Пробав да го исчистам вентилаторот, пак исто, сеа се мислам дали да пробам првен со хард диск или да му сменам термална паста на процесорот? Како го провери хард дисков ти, со што програма?

Проба со database rebuild препорачно е да се прави еднаш на 2-3 месеца за вакви ствари,ако имаш ссд нема потреба од оваа опција,ако и после оваа имаш проблем тргај по нов хдд или уште подобро ссд 1TB за да немаш никакви проблеми во иднина а у суштина добиваш многу постабилен систем и баги побрз

Последно уредено:
Дечки имате искуство со волан на ПС4? И ако имате со кој?

Здраво доколку некој е заинтересиран, продавам Playstation 4 купен пред 3 недели од дуќан буквално нов, користен само 8 саати. Има фискална гарнција со софтвер 7.55 подржува и чип кој што го имам линкот од чипот и 5 игри во HDD. Цената е 19.000 фиксно.

Користи некој EA Play? Ме интересира дали можам да ја продолжам претплатата неколку месеци пред да ми истече како што е со PS Plus?
Инаку, за корисниците на EA Play, FIFA 21 е „бесплатна“ од 6 мај.

Последно уредено:
NBA 2k21 300 denari e online od ps4 store.. problemot e sto nemozam nikako da ja kupam mi vika greska u kartickata a nema veze se tocno vnesuvam

NBA 2k21 300 denari e online od ps4 store.. problemot e sto nemozam nikako da ja kupam mi vika greska u kartickata a nema veze se tocno vnesuvam
Директно ја купуваш со наша дебитна/кредитна картичка? Имаш досега купувано дигитални копии на игри ?
Купи си онлајн ваучер, внеси го и купи ја играта преку плејстејшнот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom