Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Остана уште еден ФРИ слот за МАГ.

1. ErT
2. The Timi
3. Vargo_online
4. Sveznajko
5.

Дај усте еден нека ни се прикључи.................ваква шанса ке нема друг пат.........хахахаха

Луѓе ја пробавте LBP 2 ??
Некако многу дебилско ми изгледаше демото. Посебно левелот со зајакот ... А демото на Dead Space 2 е одлично. Одвај чекам да излезе !

Има ли заинтересирани за онлајн да играме нешто вечерва? Како на пример Анчартед 2? :)

Aј набројте ги сите игри што ги имате. За да се собереме некоја вечер и да цепаме онлајн.
Еве што имам јас што се игра онлајн:
Fifa 11
Fifa WC 2010
UC2
Black Ops
World at War
Medal of Honor
и можеби уште некоја само не ми текнува...
ПС: Свезнајко, ја нарача Фифа 11 така ?

Uncharted 2
Killzone 2
ModNation Racers
Battlefield 1943
Demon's Souls
F1 2010

И не ми текнува друго, некој помали ПСН игри.

Uncharted 2
Killzone 2
ModNation Racers
Battlefield 1943
Demon's Souls
F1 2010

И не ми текнува друго, некој помали ПСН игри.
А да ја заборавив и 1943. Можеме таа некогаш да ја играме. Само што на новиов акаунт сум левел 0 :) На стариот бев 48 мислам.

А да ја заборавив и 1943. Можеме таа некогаш да ја играме. Само што на новиов акаунт сум левел 0 :) На стариот бев 48 мислам.

Само ние двајца ја имаме таа :).

Абе УЦ2 Coop na хард да ја грабниме :), (или на Крашинг), ама со микрофони :)

Само ние двајца ја имаме таа :).

Абе УЦ2 Coop na хард да ја грабниме :), (или на Крашинг), ама со микрофони :)
Ајде ама дури идната година :):)
Во недела веројатно ќе можам, таман одморен од Нова Година.
Него дај земете си со свезнајко или USB слишалки или Bluetooth. Повеќе препорачувам USB не треба да ги полниш.

Ајде ама дури идната година :):)
Во недела веројатно ќе можам, таман одморен од Нова Година.
Него дај земете си со свезнајко или USB слишалки или Bluetooth. Повеќе препорачувам USB не треба да ги полниш.

Nothing beats Skype :)

Свезнајко кажи кога сакаш да играме Фифа 11 :)
Ако си почнал UT 11 да играш набрзо ќе ти дојде преку глава. Јас направив супер тим и го избришав дека цело време ме исклучуваше од EA серверите. 5-6 пати ми се случи тоа и на крај го избришав, неможев да издржам веќе. Имав ѕверови како Pandev, Juan, Stankovic, Borriello, Gilardino, Frey и други јакички... :)

--- надополнето ---

Каква среќа имал еден мој другар еј. Со 2.5 фунти на сметка успеал да ја купи Bad Company 2 Vietnam која чини 10 фунти на UK ПС стор. :) Имал 12.5 фунти на сметката ама брат му потрошил 10 фунти на Gold пакови за UT11 и овој не знаејќи дека има само 2.5 фунти отишол и ја купил на ПС стор со тие 2.5 !! Ова е сигурно 1 in a million.
Најинтересно е што после тоа ја даде уште на 4 другари да ја симнат :)

[/COLOR]Каква среќа имал еден мој другар еј. Со 2.5 фунти на сметка успеал да ја купи Bad Company 2 Vietnam која чини 10 фунти на UK ПС стор. :) Имал 12.5 фунти на сметката ама брат му потрошил 10 фунти на Gold пакови за UT11 и овој не знаејќи дека има само 2.5 фунти отишол и ја купил на ПС стор со тие 2.5 !! Ова е сигурно 1 in a million.
Најинтересно е што после тоа ја даде уште на 4 другари да ја симнат :)

Така да функционираа банките, јас ќе купев ламборгини со 2.5 фунти. На другар ти ќе му побараат да ја плати играта или ако нејќат да се замараат, ќе го банираат од PSN директ.

Така да функционираа банките, јас ќе купев ламборгини со 2.5 фунти. На другар ти ќе му побараат да ја плати играта или ако нејќат да се замараат, ќе го банираат од PSN директ.
Баш ќе го прашам кога ќе се вклучам на ПСН што се случило иако не верувам во тоа што го викаш. Зошто би го банирале кога не е негова грешка ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom