Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли заинтересирани за онлајн да играме нешто вечерва? Како на пример Анчартед 2?![]()
А да ја заборавив и 1943. Можеме таа некогаш да ја играме. Само што на новиов акаунт сум левел 0Uncharted 2
Killzone 2
ModNation Racers
Battlefield 1943
Demon's Souls
F1 2010
И не ми текнува друго, некој помали ПСН игри.
А да ја заборавив и 1943. Можеме таа некогаш да ја играме. Само што на новиов акаунт сум левел 0На стариот бев 48 мислам.
Ајде ама дури идната годинаСамо ние двајца ја имаме таа.
Абе УЦ2 Coop na хард да ја грабниме, (или на Крашинг), ама со микрофони
![]()
Ајде ама дури идната година
Во недела веројатно ќе можам, таман одморен од Нова Година.
Него дај земете си со свезнајко или USB слишалки или Bluetooth. Повеќе препорачувам USB не треба да ги полниш.
[/COLOR]Каква среќа имал еден мој другар еј. Со 2.5 фунти на сметка успеал да ја купи Bad Company 2 Vietnam која чини 10 фунти на UK ПС стор.Имал 12.5 фунти на сметката ама брат му потрошил 10 фунти на Gold пакови за UT11 и овој не знаејќи дека има само 2.5 фунти отишол и ја купил на ПС стор со тие 2.5 !! Ова е сигурно 1 in a million.
Најинтересно е што после тоа ја даде уште на 4 другари да ја симнат![]()
Баш ќе го прашам кога ќе се вклучам на ПСН што се случило иако не верувам во тоа што го викаш. Зошто би го банирале кога не е негова грешка ?Така да функционираа банките, јас ќе купев ламборгини со 2.5 фунти. На другар ти ќе му побараат да ја плати играта или ако нејќат да се замараат, ќе го банираат од PSN директ.