Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Кој од вас петорица незнаеше да брои до пет?

Лол, абе не е то. Значи не било битно дали некоја игра/или што било ќе се спушти 5 пати туку на колку ПС3ки е активиран ПСН акаунтот. Овој пат го искористивме истиот акаунт каде што ја зедовме и ГоВ Колекшн, и бевме 4ица исти луѓе и тими беше 5тиот за лара крофт (ама 6ти на истиот акаунт). Али веќе на ГоВ Колекшн имаше 5 души (1 од тие не ја зема лара крофт а фактички сега за него е резевиран еден слот).

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Што тука ново има?........................Хахахаха.......јас пак на нет :D

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Welcome back :)

Дали има заинтересирани за Costume Quest (PSN игра)? Можете демото да го спуштите од Америчкиот ПС Стор и да видите каква е :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Излезе ревју за едниствената игра која жалам дека немам пс3. Little big planet 2 UK PlayStation Magazine 10/10. Првата ми остави многу убав впечаток, ја игравне цела вечер кај комшијава и ја свртивне цела. Штета што беше премногу кратка, да има милиони стази ама 50 пробавне и искрено врска немаа. Треба да се види кој се најдобри хммм.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Дали има заинтересирани за Costume Quest (PSN игра)? Можете демото да го спуштите од Америчкиот ПС Стор и да видите каква е :)

Не сум по turn based RPG's.............ако бев ке си ја земев финал фантаси 13.

ПС. сега си ги земав WipeoutHD Fury и Genji days of the blade....ги начекав евтино нови во One :D

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
KOJ САКА ??!?!??!?!!?!??!?!?!??!
Ќе платам јас за двајца ако не се собереме доволно !!!

--- надополнето ---

ErT ти си за МАГ или само напиша дека ја има ? :)
Интересна понуда............ ке земам PS Move само се надевам дека ке биде пред нова година........јас сум за и онака планирав да ја нарачам од zavvi.com

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Хмммм.... па што знам, може :) добив стипендија... имам кеш сега :) ... т.е. ќе имам кеш :) Само да се осигураме дека е шерабл

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Хмммм.... па што знам, може :) добив стипендија... имам кеш сега :) ... т.е. ќе имам кеш :) Само да се осигураме дека е шерабл
Земи си Мув ако имаш кеш :) Ама и оваа обавезно :):)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Мув што знам , засега не сум толку заинтересиран :) ... Сега планирам ГТ5 и Фајнал Фантази 13.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Важи. ќе ти кажам.

--- надополнето ---

На ПС Стор пишува дека МАГ може да се шерова. Засега сме:

1. ErT