Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај сакаш мојш :). Се става хард диск како што се става на ПЦ. Види Anhoch, Set, AMC :)

Mоже било каков hard disk ? Немора некои посебни ???

Mоже било каков hard disk ? Немора некои посебни ???

The first step to replacing the hard disk is going to the store or visiting an online retailer to pick up a new hard disk. The PS3 is compatible with just about any 2.5-inch SATA notebook hard disk. Both 5400- and 7200-RPM drives should work fine. The physical size of the hard disk is important because it has to fit the PS3's 2.5-inch drive tray. As far as storage capacity goes, it doesn't make sense to go through the trouble of upgrading unless you go big: We're talkin' 120GB, 160GB, or even 250GB.

Еве прочитај овде.

Хммм што знам, имав еден Хитачи 160гб (на ПЦ) за година ипол ми се заеба :), можеби од премногу торенти :). Ако можеш, види Seagate или Western Digital.

Ne e vazno dali e evtino. Mi treba kvaliteten sto podolgo ke trae. A ne posle da ispadne sum dal 20000den od sto mi se rasipuvaat ...(Mi se slucilo toa za PC :) )

Ne e vazno dali e evtino. Mi treba kvaliteten sto podolgo ke trae. A ne posle da ispadne sum dal 20000den od sto mi se rasipuvaat ...(Mi se slucilo toa za PC :) )

Со Western Digital нема да згрешиш ефтини се,квалитетни се и за одреден степен и по напредни од другите(имајки предвид дека од 1970/80 мислам дека почнаа, така да имаат доста искуство во тоа поле)......само гледај да земеш со 5400-RPMзш ако земеш со 7200-RPM може да ти цркне.

Со Western Digital нема да згрешиш ефтини се,квалитетни се и за одреден степен и по напредни од другите(имајки предвид дека од 1970/80 мислам дека почнаа, така да имаат доста искуство во тоа поле)......само гледај да земеш со 5400-RPMзш ако земеш со 7200-RPM може да ти цркне.

Варго , прочита ова за Infamous?

Ок фала Варго, најдов еден добар Western Digital во SET.

Варго , прочита ова за Infamous?

Да,но...од утре ке немам нет на неодредено време.....но послем тоа може да средиме за ПСН.

ПС. кога ке ми се врати нетот може и да ја нарачам UC2 и уште некоја......почнав пак со работа....до тогаш поздрав. :salut:

Да,но...од утре ке немам нет на неодредено време.....но послем тоа може да средиме за ПСН.

ПС. кога ке ми се врати нетот може и да ја нарачам UC2 и уште некоја......почнав пак со работа....до тогаш поздрав. :salut:

Ајде аирлија :). Мореее... види сега треба него да го чекаме :). Македонија нема време за чекање, најдов јас уште еден, сега сме вкупно 5 души, таман.

Ау супер ! Какви ѕверови сме, Infamous за 300 ден :)))))))

--- надополнето ---

И да ја земеш Uncharted 2, мнооогу е јака.

Исто ако можеш, ModNation Racers земај ја :), ептен е заразна и интересна. Тоа со креирањето количинња и карактери е доста интересно, но е доста тешко на почетокот, али ако се навикнеш, чуда се прават.

пеерчиња за Инфејмоус кец или два у иднина сметајте на мене :)
а на кој начин ќе се одвива плаќањето, еден ќе плати преку картица па другите да му стаат на сметка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom