Mоже било каков hard disk ? Немора некои посебни ???
Еве прочитај овде.The first step to replacing the hard disk is going to the store or visiting an online retailer to pick up a new hard disk. The PS3 is compatible with just about any 2.5-inch SATA notebook hard disk. Both 5400- and 7200-RPM drives should work fine. The physical size of the hard disk is important because it has to fit the PS3's 2.5-inch drive tray. As far as storage capacity goes, it doesn't make sense to go through the trouble of upgrading unless you go big: We're talkin' 120GB, 160GB, or even 250GB.
Скап е тој. За 3840 денари има WD Scorpio 500GB во ТДК ценовникот. Е сега не се само ТДК што носат Western Digital, има и други, прашај во подфорумот Хардвер можи ќе го најдиш и поефтино.Види, добар е овој :
http://www.anhoch.com/shopCart/vpasp/shopexd.asp?id=31932
Ne e vazno dali e evtino. Mi treba kvaliteten sto podolgo ke trae. A ne posle da ispadne sum dal 20000den od sto mi se rasipuvaat ...(Mi se slucilo toa za PC )
Варго , прочита ова за Infamous?Со Western Digital нема да згрешиш ефтини се,квалитетни се и за одреден степен и по напредни од другите(имајки предвид дека од 1970/80 мислам дека почнаа, така да имаат доста искуство во тоа поле)......само гледај да земеш со 5400-RPMзш ако земеш со 7200-RPM може да ти цркне.
Да,но...од утре ке немам нет на неодредено време.....но послем тоа може да средиме за ПСН.Варго , прочита ова за Infamous?
Ајде аирлија . Мореее... види сега треба него да го чекаме . Македонија нема време за чекање, најдов јас уште еден, сега сме вкупно 5 души, таман.Да,но...од утре ке немам нет на неодредено време.....но послем тоа може да средиме за ПСН.
ПС. кога ке ми се врати нетот може и да ја нарачам UC2 и уште некоја......почнав пак со работа....до тогаш поздрав. :salut:
И да ја земеш Uncharted 2, мнооогу е јака.Да,но...од утре ке немам нет на неодредено време.....но послем тоа може да средиме за ПСН.
ПС. кога ке ми се врати нетот може и да ја нарачам UC2 и уште некоја......почнав пак со работа....до тогаш поздрав. :salut: