Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Чао PS3, нема да ни недостигаш....

Штотуку објавија дека Final Fantasy 13 која повеќе од една декада е ексклузива за PS3, ке излезе и на Х360, а правена е со PC тулкит(големи се шансите да излезе и на PC)....

Бродот тоне......и тоне......и тоне.......

Хехе, го објавија ова уште пред две недели :). Беше навистина големо изненадување али не ќе треба да потрошам 40 евра за да ја купам на пс3 :pos2:.
Иначе од Сони викаат дека ќе најават некои ексклузивни работи наскоро на TGS али ќе видиме .

Сефирот, знаеме за тоа, гледавме Е3 во живо и во боја. :)

Бај д веј, FO3 DLCs, GoW2, Portal Still Alive, Fable 2, GTA IV DLC, сето тоа екс. за 360ка (ме мрзе повеке да набројувам).

Гоу даун PS3. Ерт, седи и игри си MGS4 и Killzone 2. (без навреда, само малко смех):pos2:

Хехехе, па братче MGS4 вреди колку сите тие DLC плус и повеќе. Според мене засега таа е единствената True Next Gen игра. Али за ова што си напишал Portal Still Alive за Rock Band PS3то доби песна од God Of War некоја. Иначе не заборавај ја GT5 Prologue :helou: . BTW Final Fantasy Versus XIII confirmed as PS3 exclusive.

P.S. За сите овие DLC на 360ката сеуште немам најдено начин како да купам нешто (се е со пари, освен некои песни за Guitar Hero 3) А за ПС3ката можам да си купувам.

Добро де, што има везе за версусот, ионака е спин-оф. До овогодинешново Е3 бев Сони фанбој и се клањав у PS1 и PS2. Ама ова со FF13 стварно многу ме разочара.....

Добро де, што има везе за версусот, ионака е спин-оф. До овогодинешново Е3 бев Сони фанбој и се клањав у PS1 и PS2. Ама ова со FF13 стварно многу ме разочара.....

Shit happens :)

Ert,погледни го видеово,специјално за тебе е.
Да пробаш и ти :)

Звукот,коа ќе ставам стекови кај мене у Горење шторетот,не ги пече толку брзо и гласно.

А тек да видиш видеото за over-heath на Xbox360.
Ако ти се расипе,и копчето свети црвено кругче (нели,рикнал),завиткај го со три пешкири,и пушти го да работи така 25 мин.
После тргај ги крпите,исклучи го,и остај да се излади 20 мин.

Ќе ти работи,ко нов:vozbud:

Еј да читав за тоа. Баш се каравме со татко ми дали да го пробам тоа на еден расипан што имам. Така ми стои, ќе пробам некој ден хехе.

Моментално како се движит цената на ПС3 кај нас???Гледам во Америка 399 долари,а во Европа 399 евра.

Моментално како се движит цената на ПС3 кај нас???Гледам во Америка 399 долари,а во Европа 399 евра.

Јас имам два ги продавам настаро во одлична состојба. 60гб модел со два џојстика 300 евра.

Да не сака некој да купуваме заедно игри од Playstation Network Store? Игрите можат да се спуштат на 5 различни ПС3 конзоли. Значи, ќе имаме еден заеднички акаунт кој што ќе го користиме за да ги купуваме игрите и да ги спуштаме, (се разбира потоа може истите да се играат со различни акаунти).:smir:

Да не сака некој да купуваме заедно игри од Playstation Network Store? Игрите можат да се спуштат на 5 различни ПС3 конзоли. Значи, ќе имаме еден заеднички акаунт кој што ќе го користиме за да ги купуваме игрите и да ги спуштаме, (се разбира потоа може истите да се играат со различни акаунти).:smir:

По цена за една добиваш 5 копии за download? Добро разбрав?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom