Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Чао PS3, нема да ни недостигаш....

Штотуку објавија дека Final Fantasy 13 која повеќе од една декада е ексклузива за PS3, ке излезе и на Х360, а правена е со PC тулкит(големи се шансите да излезе и на PC)....

Бродот тоне......и тоне......и тоне.......

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Хехе, го објавија ова уште пред две недели :). Беше навистина големо изненадување али не ќе треба да потрошам 40 евра за да ја купам на пс3 :pos2:.
Иначе од Сони викаат дека ќе најават некои ексклузивни работи наскоро на TGS али ќе видиме .

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Сефирот, знаеме за тоа, гледавме Е3 во живо и во боја. :)

Бај д веј, FO3 DLCs, GoW2, Portal Still Alive, Fable 2, GTA IV DLC, сето тоа екс. за 360ка (ме мрзе повеке да набројувам).

Гоу даун PS3. Ерт, седи и игри си MGS4 и Killzone 2. (без навреда, само малко смех):pos2:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Хехехе, па братче MGS4 вреди колку сите тие DLC плус и повеќе. Според мене засега таа е единствената True Next Gen игра. Али за ова што си напишал Portal Still Alive за Rock Band PS3то доби песна од God Of War некоја. Иначе не заборавај ја GT5 Prologue :helou: . BTW Final Fantasy Versus XIII confirmed as PS3 exclusive.

P.S. За сите овие DLC на 360ката сеуште немам најдено начин како да купам нешто (се е со пари, освен некои песни за Guitar Hero 3) А за ПС3ката можам да си купувам.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Добро де, што има везе за версусот, ионака е спин-оф. До овогодинешново Е3 бев Сони фанбој и се клањав у PS1 и PS2. Ама ова со FF13 стварно многу ме разочара.....

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Добро де, што има везе за версусот, ионака е спин-оф. До овогодинешново Е3 бев Сони фанбој и се клањав у PS1 и PS2. Ама ова со FF13 стварно многу ме разочара.....
Shit happens :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Ert,погледни го видеово,специјално за тебе е.
Да пробаш и ти :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265

Ert,погледни го видеово,специјално за тебе е.
Да пробаш и ти :)
Паааааааааа, ова е стварно ненормално. Значи луѓево се........:pos2::pos2::pos2:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Звукот,коа ќе ставам стекови кај мене у Горење шторетот,не ги пече толку брзо и гласно.

А тек да видиш видеото за over-heath на Xbox360.
Ако ти се расипе,и копчето свети црвено кругче (нели,рикнал),завиткај го со три пешкири,и пушти го да работи така 25 мин.
После тргај ги крпите,исклучи го,и остај да се излади 20 мин.

Ќе ти работи,ко нов:vozbud:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Еј да читав за тоа. Баш се каравме со татко ми дали да го пробам тоа на еден расипан што имам. Така ми стои, ќе пробам некој ден хехе.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Моментално како се движит цената на ПС3 кај нас???Гледам во Америка 399 долари,а во Европа 399 евра.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Моментално како се движит цената на ПС3 кај нас???Гледам во Америка 399 долари,а во Европа 399 евра.
Јас имам два ги продавам настаро во одлична состојба. 60гб модел со два џојстика 300 евра.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Да не сака некој да купуваме заедно игри од Playstation Network Store? Игрите можат да се спуштат на 5 различни ПС3 конзоли. Значи, ќе имаме еден заеднички акаунт кој што ќе го користиме за да ги купуваме игрите и да ги спуштаме, (се разбира потоа може истите да се играат со различни акаунти).:smir:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Да не сака некој да купуваме заедно игри од Playstation Network Store? Игрите можат да се спуштат на 5 различни ПС3 конзоли. Значи, ќе имаме еден заеднички акаунт кој што ќе го користиме за да ги купуваме игрите и да ги спуштаме, (се разбира потоа може истите да се играат со различни акаунти).:smir:
По цена за една добиваш 5 копии за download? Добро разбрав?

Kajgana Shop

На врв Bottom