Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Да не сака некој да купуваме заедно игри од Playstation Network Store? Игрите можат да се спуштат на 5 различни ПС3 конзоли. Значи, ќе имаме еден заеднички акаунт кој што ќе го користиме за да ги купуваме игрите и да ги спуштаме, (се разбира потоа може истите да се играат со различни акаунти).:smir:

Постари игри или може и новиве?

Постари игри или може и новиве?

Сите игри шо ги има на ПСН. На пример:

Battlefield 1943 (веќе ја имам)
Zen Pinball (веќе ја имам)
Сите PS1 игри што се ставени на ПСН: Metal Gear Solid, Final Fantasy VII, Crash Bandicoot 1,2,3 .
Fat Princess
итн

Јас сум заинтересиран за неколку игри од псн, ајде ќе се договориме да напраиме некоја зделка, ќе ти пишам мсн на пп.

Плејстејшнов го имам 6 месеца и сеа за сега се покажува одлично.:helou:

Јас и Кико почнавме да купуваме заедно, ако има уште некој заинтересиран пишете тука. (Со малце пари си го полните ПС3то со игри :) ):pipi:

Имам пс3 веќе 2 години и само една игра фудбалче , па ајде кажете што како правите со игри ако може од некој да земам да ставам ??

Имам пс3 веќе 2 години и само една игра фудбалче , па ајде кажете што како правите со игри ако може од некој да земам да ставам ??

Имаме заеднички акаунт каде што ги купуваме игрите и ја делиме цената. Моментално сме двајца, значи ако една игра е 10$ ја плаќаме по пола по 5$. Затоа бараме да се собереме појке души за игрите да бидат скоро безпари :). Ако си заинтересиран, ПП со МСН

Ја продавам PES 2009 , за сони 3 , 1500 денари . играта е користена 6 месеци , ако има некој заинтересиран нека ми пише ПП

Имаме заеднички акаунт каде што ги купуваме игрите и ја делиме цената. Моментално сме двајца, значи ако една игра е 10$ ја плаќаме по пола по 5$. Затоа бараме да се собереме појке души за игрите да бидат скоро безпари :). Ако си заинтересиран, ПП со МСН

Можеш така да ги купуваш сите игри за РЅ3 или само аркадни?

Ако симнете игри од псн можете ли да ги режете за да ги игра друг или како се префрлаат...?

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8478764.stm

Playstation 3 Hacked. Искрено ова не го очекував, чудно е што никој друг досега неможеше да го хакне, а дечково за 1 месец го хакна. Постоеа неколку хакој каде што можеше да се пуштат различни НЕС, СНЕС емулатори на ПС3то, али да се пуштаат пиратски игри не постоеше. Па да видиме, сеуште нема објавено детали од хакот. Сепак, Сони највероватно ќе пуштат нов фирмвер апдејт за неколку дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom