Во мејлот пишува дека би требало уште да имаат утре-задутре, и дека ќе пратат.Gamespot немаат повеќе кључеви за C&C4 , јас успеав да земам и ја спуштив МоХ на ПС3ката. Сега чекам 21ви, тогаш почнува бетата за овие што немаат ВИП access
Ima uste samo sto najdov, fala ErT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gamespot немаат повеќе кључеви за C&C4 , јас успеав да земам и ја спуштив МоХ на ПС3ката. Сега чекам 21ви, тогаш почнува бетата за овие што немаат ВИП access
Супер, мило ми еIma uste samo sto najdov, fala ErT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ima uste samo sto najdov, fala ErT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Јас цело време ова го добивам. :cry::cry:Thanks for your interest in the Command & Conquer 4 Open Beta. We're currently limiting the rate at which we're distributing keys, but we've just secured you a place in line. We'll display your key here when we release more keys in the coming days, and we'll be sure to notify you by email as well.
Па и јас сега направив нов акаунт, и истото го добив.Јас цело време ова го добивам. :cry::cry:
Оди на пазар3. Иначе еве имаш линк погоре што го постирав. 15000 денари е преуба цена. Во европа 250гб се преку 300 евра, додека кај нас се преку 21000.Се извинувам за оф топиков, колку пари може да кошта пс3 на старо?