Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
е добре де, на 6-ти ќе ми ѕвонат пред врата :wink:
Чек бе бате ти дан сакаш за 2 сати да ти ја донесат? :pos2:. Море англиски да не се знаело нц нц нц. Despatch значи испорака, значи играта ќе биде пуштена пред 5ти (или на 5ти) април. Ќе ти стигне за 6-10 дена. Значи очекувај го поштарот на од 11ти до 15ти април (нормално ако има гужви може и 16ти-17ти да стигне.) И кај ја најде УФЦ од сите асални игри шо ги има :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Чек бе бате ти дан сакаш за 2 сати да ти ја донесат? :pos2:. Море англиски да не се знаело нц нц нц. Despatch значи испорака, значи играта ќе биде пуштена пред 5ти (или на 5ти) април. Ќе ти стигне за 6-10 дена. Значи очекувај го поштарот на од 11ти до 15ти април (нормално ако има гужви може и 16ти-17ти да стигне.) И кај ја најде УФЦ од сите асални игри шо ги има :)
абе извинете све Англози тука... тоа зависи од зафатнина, и пред петти да ја пуштат ако таа релација е блокирана ќе чекам 10 дена, а бидејќи доставата се врши преку Мак.пошта треба веќе следниот ден да се испорача од пратката на сендит.

ти кажав колку за проба ја земав, да не ми отидат бадијала парите, боље 1300 него ли 3000 ден.
да не се фалам, или ај ќе се фалам вчера ја оптоварив за плус 500еу.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
само порачувај 1 по 1 да не те царинат

Член од
12 јануари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
0
ПСН Шорт Гајд :)

1. Креирајте нов ЈУЗЕР на ПС3ката (првиот таб во XMB)
2. Направете нов акаунт на ПСН и одберете USA како држава.
3. Koга ќе стигните на местото каде што се става адреса пишите:

Address 1: 1 Elm Street
Address 2: (Празно)
Address 3: (Празно)
City: Manhattan
Province: New York
ZIP Code: 10032

4. Enjoy your US PSN account :).

5. Ако сакате UK (британски) акаунт, најдете некоја британска адреса на гугл.

6. Ако сакате ПСН игри (јас и кико од форумов веќе купуваме заедно и доста ефтино иде, со повеќе души уште поевтино ќе е) пишете тука или пп.
Епа вака сеа....Ја иам PS3 и уше коа го земав се заинтересирав за ова ПСН.... па напраив акаунт со Македонија...и сватив дека така неможе да се игра....па после на друг меил напраив и US акаунт и почнав да играм....али тогаш кога играв беше доста тапа....немаше луѓе....имаше многу малце free работи и ја остаив играта.....сеа незнам како е ... ?

И тоа е у врска со тоа.... али ако сакаш да ми каеш нешто поише у врска со ова последново...под 6....па да видам.....:wink:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Епа вака сеа....Ја иам PS3 и уше коа го земав се заинтересирав за ова ПСН.... па напраив акаунт со Македонија...и сватив дека така неможе да се игра....па после на друг меил напраив и US акаунт и почнав да играм....али тогаш кога играв беше доста тапа....немаше луѓе....имаше многу малце free работи и ја остаив играта.....сеа незнам како е ... ?
Ерррр, ПСН не е игра. ПСН ти е сервис, кај си нашол македонија жити се, нас не не има на листата. Зависи која игра си ја играл, нормално ако играш фифа 2008 нема да има луѓе. Free работи има еден куп (демоа,видеа и слично).

И тоа е у врска со тоа.... али ако сакаш да ми каеш нешто поише у врска со ова последново...под 6....па да видам.....:wink:
Па имаме заеднички акаунт, ставаме пари на него, и секој ја спушта играта од тој акаунт, и потоа си ја игра на свој акаунт. Значи тој "Dummy" акаунт го користиме само да ги купиме игрите од ПСН.

ОВА НЕ ВАЖИ ЗА СИТЕ ПС3 ИГРИ КАКО GoW3,Uncharted 2. Важи само за ПСН ИГРИ!!!

Член од
12 јануари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
0
Ерррр, ПСН не е игра. ПСН ти е сервис, кај си нашол македонија жити се, нас не не има на листата. Зависи која игра си ја играл, нормално ако играш фифа 2008 нема да има луѓе. Free работи има еден куп (демоа,видеа и слично).

Па имаме заеднички акаунт, ставаме пари на него, и секој ја спушта играта од тој акаунт, и потоа си ја игра на свој акаунт. Значи тој "Dummy" акаунт го користиме само да ги купиме игрите од ПСН.

ОВА НЕ ВАЖИ ЗА СИТЕ ПС3 ИГРИ КАКО GoW3,Uncharted 2. Важи само за ПСН ИГРИ!!!

Аххххх......извини ја мислев за скроз друго нешо....сум помешал нешто....а у врска со ова ПСН неам пробано сеуште иако го иам долго време сонито....

После ке се уклучам да разгледам да видам што и како е....па ке пишам пак.... :kesa:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
до кај се овие бе со испораката???

преку десет дена пројдоа, до кога да чекам!?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Хммм... да не ја утна адресата? :)
што?не нормално :wtf:

ја пишав исто ко што ми ја пишува на документите од картичката што ми ја дадоа...

па вајда од пошта не се толку дебили адресата да не ја спознаат...
а овие од сендит како и да е директно во МК пошта ја оставаат па после одговорноста е на поштата??

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
што?не нормално :wtf:

ја пишав исто ко што ми ја пишува на документите од картичката што ми ја дадоа...

па вајда од пошта не се толку дебили адресата да не ја спознаат...
а овие од сендит како и да е директно во МК пошта ја оставаат па после одговорноста е на поштата??
Sendit пушта со RoyalMail (англиска пошта) , тие ја праќаат овде, Македонска пошта, па потоа нормално од македонска пошта е да ти го донесат.

Иначе викендите не се бројат. Само работните денови рачунај ги. Ќе стигне, не се секирај.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
има ли кај нас некаде да се купат ПСН картички? сакам да симнам од ПСН. Однапред го знам одговорот :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
има ли кај нас некаде да се купат ПСН картички? сакам да симнам од ПСН. Однапред го знам одговорот :)
Има онлајн, али ако сакаш можеш да ни се придружиш мене и на Кико од форумов, и да купуваме заедно. Ќе платиш ти 24.99$ за да купиме нова картичка и нови игри, и ќе можеш да ги спуштиш игрите што ние веќе ги имаме купено (ќе имаш пристап на нашиот акаунт каде што ги имаме купено игрите) како:

Battlefield 1943
Blast Factor Bundle (со сите експанзии)
Metal Gear Solid (PSOne Classic)
Hustle Kings (билјарто)
Toy Home
Crash Bandicoot 2 (PSOne Classic)
Zen Pinball (прејак пинбал)
Teenage Mutant Ninja Turtles In Time Reshelled
и не знам дали имавме купено уште нешто.

:salut:

Иначе ако сакаш самостојно да си купуваш, www.maximuscards.com

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
Има онлајн, али ако сакаш можеш да ни се придружиш мене и на Кико од форумов, и да купуваме заедно. Ќе платиш ти 24.99$ за да купиме нова картичка и нови игри, и ќе можеш да ги спуштиш игрите што ние веќе ги имаме купено (ќе имаш пристап на нашиот акаунт каде што ги имаме купено игрите) како:

Battlefield 1943
Blast Factor Bundle (со сите експанзии)
Metal Gear Solid (PSOne Classic)
Hustle Kings (билјарто)
Toy Home
Crash Bandicoot 2 (PSOne Classic)
Zen Pinball (прејак пинбал)
Teenage Mutant Ninja Turtles In Time Reshelled
и не знам дали имавме купено уште нешто.

:salut:

Иначе ако сакаш самостојно да си купуваш, www.maximuscards.com
25долари е како месечно ? ова игриве Демо ли се или не?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
И по колку гига е една игра?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
25долари е како месечно ? ова игриве Демо ли се или не?
Не не, 25$ e ваучер од 20$ кој што се става на акаунтот, и со тие пари можеш да купуваш ПСН игри (игри кои што не можат да се купат во продавница). Игрите не се демоа, демоата се без-пари (повеќето имаат демоа), ја купуваш целата игра.

И по колку гига е една игра?
Зависи од играта, обично не се повеќе од 300 мегабајти. Од овие Battlefield 1943(само онлајн се игра) и Metal Gear Solid се некаде околу 600-700 мегабајти.

Kajgana Shop

На врв Bottom