Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno ne vervav deka ps3 ke bidi haknat. Bravo,bravo...Joey abe se naoga i za to lek...
Ако го хакнат како што треба пак би ни било скапо. Ќе треба да се реже на блу реј . Мене не ми е јасно зошто толку време им требеше :smee:
Не е хакнат PS3, само hypervisor е хакнат кој е само првиот чекор од заштитата и самиот автор кажува дека ќе биде МНОГУ тешко комплетно да се хакне :nenene:
http://geohotps3.blogspot.com/
Ако некој има игри што му се за продавање нека пише на ПП
Ја барам UNCHARTED 1 i SOULCALIBUR IV.
Пишува дека ќе може да се играат пиратски игри, тоа вајда е доволно.
Пишува дека ќе може да се играат пиратски игри, тоа вајда е доволно.
за оние кој имаат ps3 -
бидејќи ја нема Македонија како апликант за Плејстејшн нетворк се стаив ко Татар(се каам) и ми вика дека не е достапен сервисот во таа земја?
- вас како ви е?
и сеа неможам демо игри да играм.. .
беља направив!
дур си играв нешто ми се фризна играта/екранот и на ps копчето во менито ја изгасив играта... почекав неколку секунди али не ја пројавуваше играта, не ја читаше... го рестартирав али џабе!
потоа пробав и со -
Restart System
Restore Default Settings
Restore File System
Rebuild Database
System Update
све пробав освен Restore PS3 System !
бидејќи знам дека тоа комплетно ќе избрише све што иам сочувано...
проблемот е софтверски и многу луѓе се жалат на ова... пребарав све али ништо непомага!
ако случајно знае некој како да се справи, be my guest!
Хммм... Чекај сега, не ти се пушта играта или? Ако можеш да влезиш во главното мени (XMB) оди Backup стави некое УСБ, и зачувај ги сите сејвови, и пушти му Restore PS3 System (ili Factory defaults како беше).
не не, во ред си е сонито, игрите не ги чита, тоа е најчестиот проблем кај сопствениците на пс3.
абе брат и ја знам на тој начин(иако не ветува дека повторно ќе проработи), пробав и така но некој сејфови не можат да се копираат... а неможам да најдам на нет комплетни сејфови за да ги копирам...
and worst of all, usb-ето ми го чита во сите подфолдери освен во најбитното ИГРИ!!
до пред 2-3 саата бар го читаше, сеа ни тоа!
стварно сум збунет и незнам шо е работава:zid::icon_conf:shok::angry2::kez::lud::ija::raz::icon_eek::nesum::uvo::nesvest::jaj: