Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е ова е претеризам више, уште ни трага ни глас !
идам вчера у МК пошта прашуем дали е стигната пратка на тој и тој, проверуваат во хангарите-шпедиција ми викаат нема!
сеа ги контактирав овие сендит да видам шо таша* им е проблемот!
Еве Џокер само што ми пиша, него му стигнала Halo ODST за точно 7 дена.Ти брат си голем баксузЕве Џокер само што ми пиша, него му стигнала Halo ODST за точно 7 дена.
си чекал ли некад волку долго?
на втори ја нарачав, на шести требаше да ја пуштат, бев во пошта да прашам ништо нема, а сеа сме 15-ти.
од цел ебан свет како на мене ова да ми се случи!

... мило ми е што се грижите за мене :smir:
еве шо ми кажаа..
![]()
значи треба да чекам уште одприлиќе 2 недели откако е пратена пораката...
иначе слушалиците што ги нарачав 4-5 саата после играта ми стигнаа пред играва
ај би требало да излезат коректни и да ми достават пред 1-ви![]()
. Еве и Макосвизија ја порача Асасинс крид некаде кога и ти ја порача оваа, неговата стигна за 7 дена. Да не ја згреши адресата бе?Нц нц, човече ти си баксуз. Еве и Макосвизија ја порача Асасинс крид некаде кога и ти ја порача оваа, неговата стигна за 7 дена. Да не ја згреши адресата бе?

абе седум пути ме праша за адресата, нормално дека не ја згрешив, како си стигнаа слушалките на иста адреса а ова?
мислам дека неделава е краен рок и ќе ја достават, у пошта им остаив бројче веднаш штом слушнат дека на мое име има роба да ме известат у истиот момент
дали е до играта или до картицата незнам, али нешто неваља :nesvest:
дај боже до датумот да е :pos2:
чим пишува usually takes 15 working days, денеска е 16-тиот.. е сеа вика уште 15ет :nesvest:
ко ќе пројде 2-ри ако ја неам земено што значи тоа, дека ми се губи пратката или па да ги известам???
Мене ми стигна за 11 дена, од кои 4 беа неработни дена 
абе седум пути ме праша за адресата, нормално дека не ја згрешив, како си стигнаа слушалките на иста адреса а ова?
мислам дека неделава е краен рок и ќе ја достават, у пошта им остаив бројче веднаш штом слушнат дека на мое име има роба да ме известат у истиот момент
дали е до играта или до картицата незнам, али нешто неваља :nesvest:
дај боже до датумот да е :pos2:
чим пишува usually takes 15 working days, денеска е 16-тиот.. е сеа вика уште 15ет :nesvest:
ко ќе пројде 2-ри ако ја неам земено што значи тоа, дека ми се губи пратката или па да ги известам???
. Ако не ти стигне до 2ри, ќе им пуштиш маил и ќе им кажиш дека не си ја добил играта. Па ќе почнат тие со процедура таму, трак да направат за да видет до каде е последно стигната пратката. Е ако најдат дека стигнала до македонија, тогаш или кај нас е украдена, или ти ги мамиш
.Кој чека, ќе дочекаМене ми стигна за 11 дена, од кои 4 беа неработни дена
![]()
do Baze sk sto slusalki zema
Да не е официјалниот bluetooth headset за ps3