Ти брат си голем баксузе ова е претеризам више, уште ни трага ни глас !
идам вчера у МК пошта прашуем дали е стигната пратка на тој и тој, проверуваат во хангарите-шпедиција ми викаат нема!
сеа ги контактирав овие сендит да видам шо таша* им е проблемот!
си чекал ли некад волку долго?Ти брат си голем баксузЕве Џокер само што ми пиша, него му стигнала Halo ODST за точно 7 дена.
Сум чекал. Најдолго што сум чекал мислам дека беше 16 дена. И на сендит пишува, Please allow 21 days before contacting us.си чекал ли некад волку долго?
на втори ја нарачав, на шести требаше да ја пуштат, бев во пошта да прашам ништо нема, а сеа сме 15-ти.
од цел ебан свет како на мене ова да ми се случи!
Нц нц, човече ти си баксуз... мило ми е што се грижите за мене :smir:
еве шо ми кажаа..
![]()
значи треба да чекам уште одприлиќе 2 недели откако е пратена пораката...
иначе слушалиците што ги нарачав 4-5 саата после играта ми стигнаа пред играва
ај би требало да излезат коректни и да ми достават пред 1-ви![]()
абе седум пути ме праша за адресата, нормално дека не ја згрешив, како си стигнаа слушалките на иста адреса а ова?Нц нц, човече ти си баксуз. Еве и Макосвизија ја порача Асасинс крид некаде кога и ти ја порача оваа, неговата стигна за 7 дена. Да не ја згреши адресата бе?
Кој чека, ќе дочекаабе седум пути ме праша за адресата, нормално дека не ја згрешив, како си стигнаа слушалките на иста адреса а ова?
мислам дека неделава е краен рок и ќе ја достават, у пошта им остаив бројче веднаш штом слушнат дека на мое име има роба да ме известат у истиот момент
дали е до играта или до картицата незнам, али нешто неваља :nesvest:
дај боже до датумот да е :pos2:
чим пишува usually takes 15 working days, денеска е 16-тиот.. е сеа вика уште 15ет :nesvest:
ко ќе пројде 2-ри ако ја неам земено што значи тоа, дека ми се губи пратката или па да ги известам???
Извини, заборавамабе седум пути ме праша за адресата, нормално дека не ја згрешив, како си стигнаа слушалките на иста адреса а ова?
мислам дека неделава е краен рок и ќе ја достават, у пошта им остаив бројче веднаш штом слушнат дека на мое име има роба да ме известат у истиот момент
дали е до играта или до картицата незнам, али нешто неваља :nesvest:
дај боже до датумот да е :pos2:
чим пишува usually takes 15 working days, денеска е 16-тиот.. е сеа вика уште 15ет :nesvest:
ко ќе пројде 2-ри ако ја неам земено што значи тоа, дека ми се губи пратката или па да ги известам???
Да, само работните денови се бројат, значи 7.Кој чека, ќе дочекаМене ми стигна за 11 дена, од кои 4 беа неработни дена
![]()
Варго, адни ме на PSNdo Baze sk sto slusalki zema
Да не е официјалниот bluetooth headset за ps3