Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
мене ми беше само за DLC, инаку повеке уживам во физичките копии, пр. ГоВ 3 и да ја изиграш нема да ја дадеш ке ти стои во колекција... :)

е ова е претеризам више, уште ни трага ни глас !
идам вчера у МК пошта прашуем дали е стигната пратка на тој и тој, проверуваат во хангарите-шпедиција ми викаат нема!

сеа ги контактирав овие сендит да видам шо таша* им е проблемот!

е ова е претеризам више, уште ни трага ни глас !
идам вчера у МК пошта прашуем дали е стигната пратка на тој и тој, проверуваат во хангарите-шпедиција ми викаат нема!

сеа ги контактирав овие сендит да видам шо таша* им е проблемот!

Ти брат си голем баксуз :toe: Еве Џокер само што ми пиша, него му стигнала Halo ODST за точно 7 дена.

Ти брат си голем баксуз :toe: Еве Џокер само што ми пиша, него му стигнала Halo ODST за точно 7 дена.

си чекал ли некад волку долго?
на втори ја нарачав, на шести требаше да ја пуштат, бев во пошта да прашам ништо нема, а сеа сме 15-ти.

од цел ебан свет како на мене ова да ми се случи!

си чекал ли некад волку долго?
на втори ја нарачав, на шести требаше да ја пуштат, бев во пошта да прашам ништо нема, а сеа сме 15-ти.

од цел ебан свет како на мене ова да ми се случи!

Сум чекал. Најдолго што сум чекал мислам дека беше 16 дена. И на сендит пишува, Please allow 21 days before contacting us.

Баже шо бидна стигна ли играта или стана некоја заебанција?

... мило ми е што се грижите за мене :smir::)

еве шо ми кажаа..

435435.png

значи треба да чекам уште одприлиќе 2 недели откако е пратена пораката...
иначе слушалиците што ги нарачав 4-5 саата после играта ми стигнаа пред играва :tapp:

ај би требало да излезат коректни и да ми достават пред 1-ви :toe:

... мило ми е што се грижите за мене :smir::)

еве шо ми кажаа..

435435.png

значи треба да чекам уште одприлиќе 2 недели откако е пратена пораката...
иначе слушалиците што ги нарачав 4-5 саата после играта ми стигнаа пред играва :tapp:

ај би требало да излезат коректни и да ми достават пред 1-ви :toe:

Нц нц, човече ти си баксуз :). Еве и Макосвизија ја порача Асасинс крид некаде кога и ти ја порача оваа, неговата стигна за 7 дена. Да не ја згреши адресата бе?

Нц нц, човече ти си баксуз :). Еве и Макосвизија ја порача Асасинс крид некаде кога и ти ја порача оваа, неговата стигна за 7 дена. Да не ја згреши адресата бе?

абе седум пути ме праша за адресата, нормално дека не ја згрешив, како си стигнаа слушалките на иста адреса а ова?

мислам дека неделава е краен рок и ќе ја достават, у пошта им остаив бројче веднаш штом слушнат дека на мое име има роба да ме известат у истиот момент :)

дали е до играта или до картицата незнам, али нешто неваља :nesvest:
дај боже до датумот да е :pos2:

чим пишува usually takes 15 working days, денеска е 16-тиот.. е сеа вика уште 15ет :nesvest:
ко ќе пројде 2-ри ако ја неам земено што значи тоа, дека ми се губи пратката или па да ги известам???

абе седум пути ме праша за адресата, нормално дека не ја згрешив, како си стигнаа слушалките на иста адреса а ова?

мислам дека неделава е краен рок и ќе ја достават, у пошта им остаив бројче веднаш штом слушнат дека на мое име има роба да ме известат у истиот момент :)

чим пишува usually takes 15 working days, денеска е 16-тиот.. е сеа вика уште 15ет :nesvest:
ко ќе пројде 2-ри ако ја неам земено што значи тоа, дека ми се губи пратката или па да ги известам???

Кој чека, ќе дочека :) Мене ми стигна за 11 дена, од кои 4 беа неработни дена :)

Извини, заборавам :). Ако не ти стигне до 2ри, ќе им пуштиш маил и ќе им кажиш дека не си ја добил играта. Па ќе почнат тие со процедура таму, трак да направат за да видет до каде е последно стигната пратката. Е ако најдат дека стигнала до македонија, тогаш или кај нас е украдена, или ти ги мамиш :).

Кој чека, ќе дочека :) Мене ми стигна за 11 дена, од кои 4 беа неработни дена :)

Да, само работните денови се бројат, значи 7.

do Baze sk sto slusalki zema

Да не е официјалниот bluetooth headset за ps3

А дали работат обични USB слушалки со микрофон за комуникација во игрите???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom