Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Запознаен е некој со YOLD ( yellow light of death ) фркава со сони тројката ? И ако е, дали знаат дал у идц или било кај на друго место можат да ја средат, и колкава би била цената за тоа.
Каква 3ка имаш?Читав денес за проблемов што го имам, можните причини и солуции, секако Морам да го однесам кај некој што повеќе се разбира во ова, само чисто ме интересираше колку финансиски ке ме операт, како и да е утре ке се јавам кај Драган па ке видам на што сум.
Обично од оуверхитинг доаѓа до ова, али работата е што сониво не беше упалено денес ни 5 мин и се сјеба одма, па ете дознав дека доста на нетов го имале истиов проблем, ваљда нема да го кантосам иако све си има свој рок на траење.![]()
стара друже, 40 гига, али нормално нов хард и увалив али ке видам точно што е фрката, повеќе работи се во прашање и резултираат со YOLD, ќе видам Драган што ке каже, ако не, нека почива у мир.Каква 3ка имаш?
Јас имав ps3 fat 60gb и мораше да се фрли,Драган идц рече му нема спас,а тој во буњаковец рече можат да ти го поправам ама може за 3 дена пак да ти се расипе и џабе само пари ке ти зеам..![]()
Читав денес за проблемов што го имам, можните причини и солуции, секако Морам да го однесам кај некој што повеќе се разбира во ова, само чисто ме интересираше колку финансиски ке ме операт, како и да е утре ке се јавам кај Драган па ке видам на што сум.
Обично од оуверхитинг доаѓа до ова, али работата е што сониво не беше упалено денес ни 5 мин и се сјеба одма, па ете дознав дека доста на нетов го имале истиов проблем, ваљда нема да го кантосам иако све си има свој рок на траење.![]()
ne veruem deka problem ti prael habib ili rogero seedno, na nitu edno mesto na netov ne go nacekav toa kako pricinaМене ми се појави жолто светло и пс3 креваше температура кога го кренав на хабиб 4.65 па после го вратив на старо на 4.55 рогеро и све ми се среди![]()
ne veruem deka problem ti prael habib ili rogero seedno, na nitu edno mesto na netov ne go nacekav toa kako pricina, ali mozno e da ti profunkcionira posle yold, al vo poveketo situacii ne, ko kaj mene, u IDC ke go nosam tek u sreda pa ke vidam na sto sum, vo megjuvreme eventualno ako najdam nov hard ili stariot ako go najdam cisto da vidam toa dali e problemot, zasto e mozno i toa da e pricina, ako e, top, ako ne e, praise the lordaaah i molenje.
За проблем дека правеше хабибот правеше,зошто претходно бев на рогеро и све си беше ок,а само што го кренав на хабиб почна да ми свети жолто и да загрева ептен многу.затоа ти пишав да не случајно и ти си чепкал нешто слично како мене па да е исти проблемот.Иначе се утепав од читање на нет за жолтото светло и никаде не даде некоја поврзаност со хабибот.И на странски форуми пишував и ми се чудеа со проблемот,па ете го решив некако сам што го вратив на рогеро и еве веќе скоро година немам никаков проблемne veruem deka problem ti prael habib ili rogero seedno, na nitu edno mesto na netov ne go nacekav toa kako pricina, ali mozno e da ti profunkcionira posle yold, al vo poveketo situacii ne, ko kaj mene, u IDC ke go nosam tek u sreda pa ke vidam na sto sum, vo megjuvreme eventualno ako najdam nov hard ili stariot ako go najdam cisto da vidam toa dali e problemot, zasto e mozno i toa da e pricina, ako e, top, ako ne e, praise the lordaaah i molenje.