- Член од
- 13 март 2013
- Мислења
- 448
- Поени од реакции
- 715
кои игри ти требаат?Da ne prodava nekoj original koristeni igri za ps3 sakam da kupam dajte ponudi![]()
кои игри ти требаат?Da ne prodava nekoj original koristeni igri za ps3 sakam da kupam dajte ponudi![]()
Ќе ја однесеш конзолата во PSX Game Shop во Буњаковец и тој ќе го џеилбрејкува, односно ќе го модификува, за да може да ги играш видео игрите директно од самиот хард диск на конзолата.Nekoj da neznae kako da cipnam ps 3 za da igram kopirani igri?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Јас земав PS3 на 4.11 верзија.Ќе ја однесеш конзолата во PSX Game Shop во Буњаковец и тој ќе го џеилбрејкува, односно ќе го модификува, за да може да ги играш видео игрите директно од самиот хард диск на конзолата.
Немa чaре без пaри, мoрa флешувaње/downgrade. Нoси гo вo Буњaкoвец.Јас земав PS3 на 4.11 верзија.
Има чаре или џеилбрејк без да го носам во Буњаковец или не?
Чипување за него е 3100 ден.
Фала другар!Немa чaре без пaри, мoрa флешувaње/downgrade. Нoси гo вo Буњaкoвец.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Odogovorov mnogu kasni, ama sega ja pregleduvam temava. Jas sum registriran na angliskata prodavnica, Kupuvam so visa vauceri od amazon ( i tamu treba da stavis angliska adresa) pa vaucerite gi prefrlam na smetkata od playstation. Ima vauceri od 5, 10 15, 20 funti. Bas vcera za sinot gi kupiv Rayman legends, and origins za samo 9.5 funti.Дечки, од која земја е најдобро да направам профил на PSN STORE? И дали може да се купува игри од PSN Store со дебитна картица Виса Електрон од Тутунска?
Подобро ти е тројка , за четворка ем ќе треба да се нацрташ по 50тина евра за игра ем не добиваш нешто подобра графика имаќи ја цената во предвид.Здраво дечки би сакал да ми дадете мислење. Сакам да купам Playstation. Се двоумам помеѓу PS3 и PS4. Сега нормално дека PS4 е подобро меѓутоа ако сака некој да ми објасни дали има преголема разлика во гејмплејот и дали вреди да се дадат двојно повеќе пари. Секако планирам да купам овие денови само се двоумам што да земам.![]()