Воин без Коњ
краток и јасен
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 850
- Поени од реакции
- 1.213
Јас би сакал да ги видам Мукаетова и Гавазова во Плејбој.
БАШ!!Ова Плејбојов можеле да го крстат, Macedonian Amish version :pos2:
Гавазова сигурно у идните изданија ќе ја видиме гола. Тој број мора да се купиЈас би сакал да ги видам Мукаетова и Гавазова во Плејбој.
Списаниево воопшто не личи на Плејбој (според горенаведената статија). Основни карактеристики на Плејбој се голотијата, градите. Нашиве немаат муда голи да се сликаат (што е сосема ок, јас сосема ги оправдувам оние кои успеваат не со соблакање), така да боље е на насловна да биде непозната девојка али гола отколку Каролина али облечена. Значи ова зборам стриктно за Плејбој.
E, ради вакви коментари никад у Македонија нема да видите гола цицка на насловна на Плејбој, а ништо чудно ни на средната страна да нема.Оваа Хелена Роза уште за на Плејбој е . Не да седи дома да си го гледа детето да прави манџа, таа зела се соблекува на телевизија.
И јас не знам што не е јасно зошто Каролина не се соблекла полугола, не гледате дека надвор времето студи ќе и измрзнат градите, брадавиците ќе и се соберат како мушмула.
И го видовме лактото и коленоте, заедно со десниот глужд на левата нога.се оголила Каролинка