Playboy - Македонија: Кои девојки би сакале да ги видите во следниот број?

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Јас би сакал да ги видам Мукаетова и Гавазова во Плејбој.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.662
Поени од реакции
48.748
Ова Плејбојов можеле да го крстат, Macedonian Amish version :pos2:
БАШ!!

Сквернавење ноторно ќе доживува списаниево кај нас. Кога се сликаш за Плејбој во најмала рака значи дека бар цицка треба да покажеш, не Каролинава со скафандер да се слика.
Ја не му предвидувам успех, нема кој да се исслика квалитетно, сите ќе се ко Каролина ...освен можда Хелена, со тоа шо на неа вреќите сите сме и ги виделе, а гзот не и се нешто за покажување пошто е масивен.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Јас би сакал да ги видам Мукаетова и Гавазова во Плејбој.
Гавазова сигурно у идните изданија ќе ја видиме гола. Тој број мора да се купи :pos:

А инаку може и Мелита Ракичевиќ :drk:

Г

Господ

Гостин
А онака чисто информативно...кој високо образован и креативен дизајнер ја направил насловната?

ps:Кој ќе го купи нека ја скенира статијата Македонска Џез Култура pl0x <3

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Епа сакате цицки да гледате а не ви се дава 250 денари :) реално 150 денари е таман..Иначе Гавазова е топ за ПлејБој..неа сакам да ја видам..

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Списаниево воопшто не личи на Плејбој (според горенаведената статија). Основни карактеристики на Плејбој се голотијата, градите. Нашиве немаат муда голи да се сликаат (што е сосема ок, јас сосема ги оправдувам оние кои успеваат не со соблакање), така да боље е на насловна да биде непозната девојка али гола отколку Каролина али облечена. Значи ова зборам стриктно за Плејбој.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Списаниево воопшто не личи на Плејбој (според горенаведената статија). Основни карактеристики на Плејбој се голотијата, градите. Нашиве немаат муда голи да се сликаат (што е сосема ок, јас сосема ги оправдувам оние кои успеваат не со соблакање), така да боље е на насловна да биде непозната девојка али гола отколку Каролина али облечена. Значи ова зборам стриктно за Плејбој.

Oсновни карактеристики на Плејбој се убави женски па колку и да се соблечени, не се гледа баш. Плејбој не е списание за мастурбирање, како што инсинуираа некои членови на минатите страници туку е списание за мажи. Голите тетки ги има на само 10,15 страници. Другото е чисто just for men списание.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Оваа Хелена Роза уште за на Плејбој е :tapp:. Не да седи дома да си го гледа детето да прави манџа, таа зела се соблекува на телевизија.

И јас не знам што не е јасно зошто Каролина не се соблекла полугола, не гледате дека надвор времето студи ќе и измрзнат градите, брадавиците ќе и се соберат како мушмула.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Оваа Хелена Роза уште за на Плејбој е :tapp:. Не да седи дома да си го гледа детето да прави манџа, таа зела се соблекува на телевизија.

И јас не знам што не е јасно зошто Каролина не се соблекла полугола, не гледате дека надвор времето студи ќе и измрзнат градите, брадавиците ќе и се соберат како мушмула.
E, ради вакви коментари никад у Македонија нема да видите гола цицка на насловна на Плејбој, а ништо чудно ни на средната страна да нема.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Пих !

Многу јаки пички од естрадава имаме за на плејбој нема што...
Па и 250 денари :pos:

На интернет е се бесплатно алооо бесплатно ! (без платно, со шаторко крило).

Kajgana Shop

На врв Bottom