Пивофест 2011 - 14-17 јули

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
После овие вмровциве антикомунисти ќе ми се прават :pos: Се од екс ју носат ...свашта.
Реков нешто ќе изненадат во 2011тава ама ништо ич.

Излеа предност имаат овие што се во залез на кариера и оние што ги чека затвор...

Баш ради ова- Пиволенд >>> Вашаров од Бачка Паланка.

па подобро е The Prodigy да настапат на Пиволенд,отколку на Пивофест:)))))

ако дојдат на пиволенд, го баталам пивофест, секако ретко сум дома тој преиод, ќе одам на нешто што јас го сметам за квалитетно а не шабанерија

ако дојдат на пиволенд, го баталам пивофест, секако ретко сум дома тој преиод, ќе одам на нешто што јас го сметам за квалитетно а не шабанерија
се знае Пивофест зашто постои.....голем избор на пива,+ некоја скара и ДОБРА МУЗИКА-РОК т.е. underground ...........

турбо-фолк и Пивофест НЕ ОДИ т.е. НЕВИДЕН КИЧ е.......

Традиционално одам да си ги посетам роднините во Прилеп секое лето, но секако дека тоа ќе го направам на ден кога НЕ НАСТАПУВА главната ѕвезда. Лани бев на вечерта кога беа Влатко Илиевски и Есма, и таман ми беше :)

Ако дојдат Cypress Hill идам иако сум од Скопје нема да бирам средства за да доам :)

Оваа сељачана не може да ја поднесе големината на Prodigy и Cypress Hill или нешто слично така да never going to happen...барем нека ја поднамалат цената на пивото и ашколсун ќе им речам.

Мораше балканец да настапува нели ?
Очигледно не се слушаше доволно сељачко во текот на цела година па решија Здравко Чолич да го донесат . Ебем ти и прилеп и пивофест и балканци .

и минатата година тие шо беа против Цеца биле во први редови.......
важен е профитот........пазарна економија е.......
и не ми плукајте по градот.....ако не ви се иди за чолиќ дојдете друг ден...и јас не бев за цеца...си појдов истиот ден на пладне...мераци........ни цеца ја видов...ни ме интересира......кој ја *** :) извинете за вулгарност

Фала богу што емигрирав, го донесле Чолиќ молим те, сеуште ме маваат флешови од репитициите на "Ти си ми у крви" перформирани на караоке забавите во ВИП со ДиЏеј Александар Блажевски (исушениот водител со цвикери со речник ванаби Живкица кој беше водител на квизот Знај-Добиј).

Годинава ако донесат уште една балканска ѕвезда, т.е српска мочај се на програмата.

Мораше балканец да настапува нели ?
Очигледно не се слушаше доволно сељачко во текот на цела година па решија Здравко Чолич да го донесат . Ебем ти и прилеп и пивофест и балканци .
Не знаев дека скандинавец (на пример) може да пишува вака читко и кирилица македонски!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom