T
Torchyrus
Гостин
Ебагооооооооо дајте го Продиџиииииии 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би го сместил во друг жанр покрај турбо фолк (Мерак ми је - соодветен пример). Минус баладите , тие се едноставно балади.
Не сум исфрустриран , само неможам да сватам како може секоја година истото да е и народот пак да се пали на тоа. Следна година ќе го донесат Жељко Јоксимович и тако даље , ни ронка разновидност.
И да имав средства пријателе , радо би одел во некоја од западниве земји .![]()
Жанровски ми го свртеа муабетот. Инаку стариот има глас како и се останато југословенско у тој фазон.Дечко, Сека Алексич треба да ја ставиш во фиока турбо фолк.
Чолич треба да го ставиш во фиока Бог.
Да не ги побркаш работите.
Чолич е мајко ебач, стариот има глас ко никој друг.
Никад у живот не сум земал да му отидам на концерт или недај боже да го пуштам дома, ама, ко ќе го чујам по грешка у исти моменат ми доаѓа чичко Ежењак.
Шо е така, така е, јебеш му матер.
Поштуем ако им го донесат него, пошо типот е класа, не е брука.
Ама поштуем и да ми ги донесат Продиџи после него да ги убијам сите шо не стигнале да си отидат![]()
Пошто се споменуваа Продиџи во муабетов за Пивофест... (и неможев да ја најдам темата за Продиџи у музика)...
![]()
Продиџи ќе настапуваат на Rockwave фестивалот у Грција (мајката у ..... на гејциве)... на 3ти Јули. Е сеа, поради тоа, има две варијанти, можат попат да ги соберат кај нас (ко примерите со Хртс и Баста), или после настап на овој фестивал, т.е. настап на Балканов, да не ги видиме Продиџи кај нас уште најмалку година дена.
За жал, поверојатно е вторoто... :/
Дека е воа, мислам во кој град, ливада? The Stranglers respecat! Би отишол макар и само за нив.
Во центарот на Прилеп
Можно е Марјан да има познавање од музика,ама факт е дека лани доживеа многукратен оргазам кога седеше до Цеца.Тој мисли дека е најдобар штом ја донел Цеца во Прилеп.Јас само се молам да не биде и годинава некој северен турбо фолк-сосед оти ќе врие од селаништа.Galeb , грешка си за Марјан и неговото познавање на музиката ... го знам чоекот скоро 15 години и тоа замисли го запознав во еден кафич во кој одеа луѓе кои слушаат алтернатива ( таква музика се пушташе ) , а и неколку години потоа често одеше на такви места . Се надевам дека годинава ќе ги донесат Продиџи или еветуално Сајпрес Хил ( иако не верувам дека тоа ќе се случи ) .
Можно е Марјан да има познавање од музика,ама факт е дека лани доживеа многукратен оргазам кога седеше до Цеца.Тој мисли дека е најдобар штом ја донел Цеца во Прилеп.Јас само се молам да не биде и годинава некој северен турбо фолк-сосед оти ќе врие од селаништа.
--- надополнето: Jun 29, 2011 11:20 AM ---
А доколку Аца Лукас го донесат се заветувам дека од одма нема да излезам зашто ми се гади од Лукас!
Што има годинава во Апореа организирано по повод Пиво Фестот?
Дека е воа, мислам во кој град, ливада? The Stranglers respecat! Би отишол макар и само за нив.
Не сакм ни Харис,ни Цеца,ни Лукас ни ништо слично.За Апореа не знам(малку сум повозрасна и не сум толку информирана за ноќниот живот на младите). А ако смеам да прашам зошто ми даваш совет (Саше- Фактор ИКС).И него ич не го сакам.Какво мислење имаш амо на пример го донесат Харис Џиновиќ на Пиво Фестот?
Виц-
И Чак Норис доживува повеќекратен оргазам што седи до Цеца................Дури и Леми од Моторхед доживува оргазам до Цеца......
Совет-
(Саше Фактор Икс)
Ги навреди Аца Лукас и Цеца во еден пост, ќе имаш проблеми со еден член на форумов, а тоа не сум јас
Прашање-
Што има годинава во Апореа организирано по повод Пиво Фестот?