POS-51
Infinity Driver
Во Веро во Аеродром немаше...Vero.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Веро во Аеродром немаше...Vero.
Во новиот трговски Веро, стално пазарувам од таму и секогаш има Корона.Во Веро во Аеродром немаше...
Еј другар иста работа и кај мене ама пред некој ден го земав тоа со лимон новото Скопско и мерачко е,не е гадно ко обичното пиво и мене 10 пато поише ме освежува. Пробај па кажи ми што си напраил,за вакви ко мене и тебе е доста доброАбе дајте научете ме да уживам во пивото,со инает го пијам оти морам многу грозен вкус ми има а онака не ми е пријатно да пијам друго коа сум со другари негде на гости а и сок е малце срамота а пак ни за нешто жестоко не е.Ај за излегување в град пијам коњак,вотка али пивото си е за псоебни прилики а јас неможам да уживам во него ми се гади...Сите летото се разладуваат со пиво,јас земам да пиинам уште на првата голтка ми се повраќа ...алергија некоја да не е ? :/
Абе дајте научете ме да уживам во пивото,со инает го пијам оти морам многу грозен вкус ми има а онака не ми е пријатно да пијам друго коа сум со другари негде на гости а и сок е малце срамота а пак ни за нешто жестоко не е.Ај за излегување в град пијам коњак,вотка али пивото си е за псоебни прилики а јас неможам да уживам во него ми се гади...Сите летото се разладуваат со пиво,јас земам да пиинам уште на првата голтка ми се повраќа ...алергија некоја да не е ? :/
Колкав си? Исто ми беше и мене до кај 15 години, сега уживам во него, без пиво едноставно неможам.Абе дајте научете ме да уживам во пивото,со инает го пијам оти морам многу грозен вкус ми има а онака не ми е пријатно да пијам друго коа сум со другари негде на гости а и сок е малце срамота а пак ни за нешто жестоко не е.Ај за излегување в град пијам коњак,вотка али пивото си е за псоебни прилики а јас неможам да уживам во него ми се гади...Сите летото се разладуваат со пиво,јас земам да пиинам уште на првата голтка ми се повраќа ...алергија некоја да не е ? :/
Не можам да верувам. Го пијам повеќе од 20 години. Највеќе ќе ти легне по напорна работа на вруќо време, нормало пивото да е грч ладно. Од кога ќе се оладиш со пивото пробај мезе најрзлични пржени кобасици. Ако не успееш во ова да уживаш викни ме да ти покажам како се прави сето тоаАбе дајте научете ме да уживам во пивото,со инает го пијам оти морам многу грозен вкус ми има а онака не ми е пријатно да пијам друго коа сум со другари негде на гости а и сок е малце срамота а пак ни за нешто жестоко не е.Ај за излегување в град пијам коњак,вотка али пивото си е за псоебни прилики а јас неможам да уживам во него ми се гади...Сите летото се разладуваат со пиво,јас земам да пиинам уште на првата голтка ми се повраќа ...алергија некоја да не е ? :/
За добро пиво исфрли пластични шишиња. Пробај свежо наливно верувај нема нешто поубаво. И пластиката ја полнат со истото пиво ама дава неубав вкус на пивото. Мој тип на пиво е и да се замрзне криглата пред употребаСите начини сум ги пробал со све сум пробал пиво и небива ,,,инаку 18 години сум! Никако да му свикнам секакво пиво сум пробал,тие комуналиите посебно кога ги видам ми се повраќа шо се крали марко и горско во пластична амбалажа,си велам ајде туборк можеби ќе свикнам ама јок бе небива... :/
Да се цеди после ради сувото грозје и кажи имаш ти пробано да направиш или по интернетиве го најде?Еве рецепт за сајдер:
9 Литри сок од јаболко од продавница (без конзерванси)
100 гр. суво грозје мелено
1 кг кафеав шеќер.
1 пакетче сув кавасец за леб.
Во стерилизиран 10 литарски или поголем сад се ставаат намирниците, се мешаат. На крај се става квасецот и со аирлок се затвара садот.
После 3 недели имате сајдер за љокање.
Ова е основен рецепт и излага добра количина.
Нормално да се цеди, и да се преточи за да се тргне талогот што се фаќа при ферментација. Моментално го пијам и ептен ми легнаДа се цеди после ради сувото грозје и кажи имаш ти пробано да направиш или по интернетиве го најде?
Ме заинтересира.Нормално да се цеди, и да се преточи за да се тргне талогот што се фаќа при ферментација. Моментално го пијам и ептен ми легнаАко сакаш газирано преточи го во пивски шишиња, додади по едно лажиче шеќер во секое шише и остави го 1 неделе да го изеде шеќерот нормално затворено на собна температура. Верувај добро ќе те освежи.
Ова го пијам скоро 1 година.
Verde последен пат ставив. Но не мора тој дури може и со поминат рок мада не сум пробал. Не заборави да стерилизираш се со хлор и добро да исплакнеш. И да направиш добар еирлок.Ме заинтересира.Ќе направам.
Само кажи од која фирма сок ставаш.