Пинк 15 - Македонија

Катастрофа, глеам сеа prison break и 24 даваат ко наводно се подобруваат, али српскине емисии катасрофа им се со преводот ептен е ради реда колку закон да не ги фати

Го даваа Meet the Spartans :D ,треба повеќе да снимаат македонски емисии

Moже некој стрим да ми даде од Пинк 15 веднаш,да гледам бегство од затвор. :)

Нормални се овие од Пинк15 бре ,пред некој ден гледав Ami G шоу и најавува он реклами а овие пуштаат Скриена Камера ,реклами не ни помислија да пуштат ,па после на пола Скриена Камера се префрлија на продолжението на Ami G шоу

Абре аманте луѓе, не гледате дека не ја бива телевизијава...ко на мајтап работат овде...нели најавуваа и вести, бараа презентери, најсовремено студио...тралала...не ја бива изгледа..

али српскине емисии катасрофа им се со преводот ептен е ради реда колку закон да не ги фати
prijatele, podobro taka da odi prevod pa koj ne razbira neka cita, otkolku kreten kako Tomce na sitel da ti drdori niz celo reality show kako Survivor ili Veliki brat, kretenizam na kubik, i taka nisto nema da cues sto zborat vo toa show.

се надевам дека пропаднале :vozbud:

Колку и да тупат со фолкот бар даваат поинтересна програма-ги имавме Prison break,24,Power rangers,секоја ноќ по 2-3 интересни филма(што старо,што ново),нешто што не е турско/индиско природно ѓубриво.

Колку и да тупат со фолкот бар даваат поинтересна програма-ги имавме Prison break,24,Power rangers,секоја ноќ по 2-3 интересни филма(што старо,што ново),нешто што не е турско/индиско природно ѓубриво.
на Едо имаш најнови филмови директно од PirateBay или Zamunda хаха :D

Пинк 15 ја нема на обична антена, ама јас преку Тотал Тв ја гледам на сателитска. Ама негде прочитав дека многу месеци не платиле некој долг кон СРД заедно со Наша тв, Скај нет и уште некои други сателитски телевизии и ќе им забранат емитување преку сателит. Рокот за плаќање им е до денес. Иначе јас на Тотал тв си ги гледам другите Пинкови. Еве, тука прочитајте поопширно: http://press24.mk/story/makedonija/...angl-i-skaj-net-soocheni-so-zabrana-za-rabota Ваљда ова има некоја врска и со прекинот преку предавател.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom