Пинк 15 - Македонија

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Катастрофа, глеам сеа prison break и 24 даваат ко наводно се подобруваат, али српскине емисии катасрофа им се со преводот ептен е ради реда колку закон да не ги фати

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Гледав Шопингхоличарка :pipi:
сакам пак :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.937
Поени од реакции
8.292
Го даваа Meet the Spartans :D ,треба повеќе да снимаат македонски емисии

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Moже некој стрим да ми даде од Пинк 15 веднаш,да гледам бегство од затвор. :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.937
Поени од реакции
8.292
Нормални се овие од Пинк15 бре ,пред некој ден гледав Ami G шоу и најавува он реклами а овие пуштаат Скриена Камера ,реклами не ни помислија да пуштат ,па после на пола Скриена Камера се префрлија на продолжението на Ami G шоу

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Абре аманте луѓе, не гледате дека не ја бива телевизијава...ко на мајтап работат овде...нели најавуваа и вести, бараа презентери, најсовремено студио...тралала...не ја бива изгледа..

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
али српскине емисии катасрофа им се со преводот ептен е ради реда колку закон да не ги фати
prijatele, podobro taka da odi prevod pa koj ne razbira neka cita, otkolku kreten kako Tomce na sitel da ti drdori niz celo reality show kako Survivor ili Veliki brat, kretenizam na kubik, i taka nisto nema da cues sto zborat vo toa show.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
2 дена нема Пинк.Што е работата?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
се надевам дека пропаднале :vozbud:
Колку и да тупат со фолкот бар даваат поинтересна програма-ги имавме Prison break,24,Power rangers,секоја ноќ по 2-3 интересни филма(што старо,што ново),нешто што не е турско/индиско природно ѓубриво.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Колку и да тупат со фолкот бар даваат поинтересна програма-ги имавме Prison break,24,Power rangers,секоја ноќ по 2-3 интересни филма(што старо,што ново),нешто што не е турско/индиско природно ѓубриво.
на Едо имаш најнови филмови директно од PirateBay или Zamunda хаха :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Пинк 15 ја нема на обична антена, ама јас преку Тотал Тв ја гледам на сателитска. Ама негде прочитав дека многу месеци не платиле некој долг кон СРД заедно со Наша тв, Скај нет и уште некои други сателитски телевизии и ќе им забранат емитување преку сателит. Рокот за плаќање им е до денес. Иначе јас на Тотал тв си ги гледам другите Пинкови. Еве, тука прочитајте поопширно: http://press24.mk/story/makedonija/24-vesti-ab-kanal-pink-15-nasha-tv-dzangl-i-skaj-net-soocheni-so-zabrana-za-rabota Ваљда ова има некоја врска и со прекинот преку предавател.

Kajgana Shop

На врв Bottom