Пила (Saw)

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Брат мене ми беше зборот дека РЕЈТИНГОТ НА ФИЛМОТ НЕ Е РЕАЛЕН на имдб како што се спомињаше во претходните коментари..
А како ги споредив ? На имбд Дуел е прикажан како Мистери/Трилер и Пила е исто така или ?
Може некој да земе да настиска 50 пута 1 за рејтинг и што е тоа ?
И за информација негледам анаконде духои вампири и такви детски глупости ..

Тебе изгледа воопшто не ти е јасно како функционира ова IMDB.

И The Mothman Prophecies е mistery/thriller па блага врска нема со Пила. Не се споредуваат баби и жаби само затоа што во описот им го пишува истиот жанр.

И доста за ИМДБ тука оф-топик одите. Еве ти тема http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=40693 таму расправајте за тоа.

Секоја година Lionsgate организира крводарителска акција наречена "Give it til' it hurts"
и секоја година на постери се појавува секси сестра со шптицеви :) Постерите за оваа година се прогласени за најдобри до сега :) Па погледнете ги :)

imil4gPDpDlq7tb4WNHHg2yg==.jpg

imypd6xwwvLP4S6LXEwzpvkA==.jpg

Излезе Кам снимка на торент, ама не знам дали да чекам двд или да симнувам :) колку може да е добра ова :) А тука да го дочекаме во кино не верувам :toe:

Да чекаш ДВДРип.:helou:

Toa ќе го направам :) Инаку во соседните држави ќе е во кината од 30 Октомври :(:( не е фер

офф топик: знае некој каде да најдам листа за нашиве кина ?

Само што го глеав Пила 6.. Одличен е според мене и дефинитивно подобар од претходниот дел, баш ме интересира како ќе продолжи послем она што се случи на крајот од филмот :vozbud:!

Излезе Кам снимка на торент, ама не знам дали да чекам двд или да симнувам :) колку може да е добра ова :) А тука да го дочекаме во кино не верувам :toe:

Јас се заебав со Пила 5 симнав кам снимка и ништо не видов и затоа ќе си чекам ДВДрип..

Јас вчера го зедов на кам и снимката не е толку лоша, сега не е DVDRip ама може да се прати

Значи во 2010 :vozbud: знам дека нема да издржам и ке ја симнам кам ама ајде, вреди да се проба :)

Ќе се заебеш.... ја сакам да уживам МАКСИМАЛНО (7.1 сараунд, КВАЛИТЕТЕН САРАУНД, голем телевизор-монитор...... :))

Еднаш се сјебав (за Saw III, дента кога искочи, после некој саат ја имаше на торент, ја симнав, ептен лајно снимка.) И ја гледав на 15 инчен монитор и тоа од подалеку (на кревет легнат), па сеа види :)

Ќе се заебеш.... ја сакам да уживам МАКСИМАЛНО (7.1 сараунд, КВАЛИТЕТЕН САРАУНД, голем телевизор-монитор...... :))

Еднаш се сјебав (за Saw III, дента кога искочи, после некој саат ја имаше на торент, ја симнав, ептен лајно снимка.) И ја гледав на 15 инчен монитор и тоа од подалеку (на кревет легнат), па сеа види :)

Имаш право , сакам и јас да уживам :) затоа ќе си причекам :) Исто како што уживав во другите и тоа повеќе пати љољ

Имаш право , сакам и јас да уживам :) затоа ќе си причекам :) Исто како што уживав во другите и тоа повеќе пати љољ

Јас филмовиве мислам дека ги имам гледано повеќе и од режисерот. А ги знам колку него :)

Најдобар филм на сите времиња, најомилен ми е, ако не сте знаеле :)

Си помислив ајде да ја изгледам само играта на почетокот ( бидејки секогаш почнува така) и бев импресиониран, навистина но остатокот од филмот го чувам за добра снимка :) сите фанови на пила нема да бидете разочарани, го знам ова само после 5 минути од филмот. Играта беше навистина оригинална и болна пред се :pipi: Can't wait :) А до тогаш ќе го изгледам уште еднаш цел серијал :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom