Пила (Saw)

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
сите филмој од пила се интересни ..За мене зборвам.. можда нај Филм што сум го гледал !

исто ко slicer. Воодушевен од серијалот. Има приказна, заплети, мистерии, акција,добра глума... сето она шо го сакам во еден филм.

^ Ок, јас ги имам гледано сите 6 така да не ми расипа нити еден, АМА некој го нема гледано 6 дел каде
ХОФМАН НЕ УМИРА
и затоа научи да користиш СПОЈЛЕРИ пред да упропастиш гледање филм на некој член тука.
ОК?

Уф леле стварно заборавив да ставам споилер сори,пробав да ставам споилер ама ми вика изминало времето за промена на пораката.
Но како и да е и во претходните страници е напишано дека
Хофман е жив и дека ќе глуми во 7 дел
:smir:

На 29 Октомври последниот дел до серијалот SAW ја доживеа својата премиера наречен SAW 3D - The Final Chapter
Најверојатно ова е последниот дел од серијалот Пила и е снимен во 3D

220px-saw_3d_final.jpg

Едно девојче од Канада на еден форум кажа дека ја гледала премиерата и крајот на серијалот SAW бил премногу добар и дека доколку сме ги гледале претходните 6 дела,мора и последниов дел да го погледнеме.
Јас воопшто не се сомневам во нејзините зборови, и верувам дека крајот е фантастичен.
Па ајде „Пилаџии„ коментирајте за последниов дел од Пила,какви очекувања имате од филмов и сл...
Јас мислам дека ќе биде одличен.

Уживајте:

Го гледал некој филмов?последен ќе биде или ќе има уште?Иначе некои делови ги имам гледано и само пофални зборови..

Го гледал некој филмов?последен ќе биде или ќе има уште?Иначе некои делови ги имам гледано и само пофални зборови..

Изгледај ги сите делови за да ја сватиш убаво приказната :smir:.

--- надополнето ---

Јас само што го изгледав SAW 3D и морам да кажам дека останав без зборови.Филмот е масакар,фантастично направен.А тек крајот...е крајот беше ВРВ.
Значи незнам што повеќе да кажам за филмов останав без зборови :bravo:
Се некако ми мириса дека ќе има уште делови според тоа како што заврши.

Изгледај ги сите делови за да ја сватиш убаво приказната :smir:.

--- надополнето ---

Јас само што го изгледав SAW 3D и морам да кажам дека останав без зборови.Филмот е масакар,фантастично направен.А тек крајот...е крајот беше ВРВ.
Значи незнам што повеќе да кажам за филмов останав без зборови :bravo:
Се некако ми мириса дека ќе има уште делови според тоа како што заврши.
На каква слика го гледаше?
Пошо излезе сега скоро.

На каква слика го гледаше?
Пошо излезе сега скоро.

Па да ти кажам право незнам на каква слика го гледав,али не беше сликата којзнае колку добра,но небеше ни ептем лоша,нешто средина беше.Да,да ептен тазе е излезен пред 3 дена,и најверојатно сум прва на форумов што го имам гледано :pipi:

абе шо знам у пм.првите три дела беа фантастични,овие другите некако бледи,откога се појави тој типот од Б категорија со лоша глума некако успори филмот.не се сомневам дека последниов ќе биде многу добар.двај чекам да излезе подобра снимка

има ли добра снимка искочено од филмов? некој торент нешто?

imam izgledano 3-4 dela mozham da kazham deka e dobar film a najmnogu me fascinira prviot del :)

Јас како што читав овој дел SAW 3D ќе биде последен. Инаку ако некој го има начекано на убава снимка нека праќа торент по ПП.

Јас како што читав овој дел SAW 3D ќе биде последен. Инаку ако некој го има начекано на убава снимка нека праќа торент по ПП.

и ја барам тоа.. :) ако некој ти го прати не е лиши на темава да остаиш пост

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom