Пила (Saw)

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Излезе квалитетна снимка :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ќе гледам вечер. Сите фанови Отворејте си замунда.

п.с :je::je::je::je::je::je::je::je::je:

едит: квалитетот можете да го проверите во Sample фолдерот :) Симнете го прво само него ако ви треба уверување :)

Леле неможан да дочекам квалитетна снимка. За жал регистрацијата е затворена на замунда. Дали некој има два јузера и дали некој знае кога ќе се отвори регистрацијата????

go gleavte 6-kava, mene mnogu mi se svigase, ali izglea ke ima 7ca, ne umre hofman

go gleavte 6-kava, mene mnogu mi se svigase, ali izglea ke ima 7ca, ne umre hofman

6 e стварно предобар :) За мене е најдобар од сите :) А инаку официјално е потврдено дека ќе има и 7. А неофицијално читав дека ќе биде во 3д Oo

6-кава е дефинитивно подобар од 5-ката,ама вистинската Пила е до 3 дел(и 4-от дел е добар).Откако умре Џигсо умре и Пила серијалот.:toe:
Ова што го прават со бесконечно нови продолженија само го уништуваат брендот Пила.Ужас.

Добра шескава бе мајката,мислев ке биде тапа,ке ме разочара ама сум се прелажал изгледа :)

6-кава е дефинитивно подобар од 5-ката,ама вистинската Пила е до 3 дел(и 4-от дел е добар).Откако умре Џигсо умре и Пила серијалот.:toe:

Ќе морам да се согласам тука. После 5ката го етикирав серијалов како „потење“.
6ката се извади некако. Добар е. Но не меѓунајдобрите. Значи просечен, во споредба со првите. И иако го вметнуваат Џигсоу со неговата поголема слика и мотив, кога тој himself не е главна улога, го губи шмекот филмот.

Го изгледав 6 тиов дел многу добар. Ама како што читав 7 ми дел ке бил во 3D :(

Го изгледав сношти. Конечно, на саглам слика го најдов и со кејф седнав да го гледам.
Почетната сцена имаше напнатост, мислам дека всушност таа е единствената која е премногу напната од сите други во овој дел.

Немам некое определено мислење дали беше океј или не. Ама сигурен сум дека овој дел беше подобар од минатиот, кој не ми остана во некое посебно сеќавање.
Од друга страна, џабе е Пила кога е без Џигсо во главната улога, а го гледаме само во флешбек, ај колку толку да се задоволиме, ама не е тој осеќај да го гледаш Џигсо во улога на обичен човек кој оди да бара осигурување во таа установа, или да го гледаш од другата страна на кафезот со монитори околу него.

Една од подобрите страни како и секој Пила дел е саундтракот кој ја напнува повеќе ситуацијата. Мислам дека крајот би можел малу подобро да биде направен.

Низ целиот филм го имаме еден Вилијам кој некако многу лесно поминува низ стапиците. Све некако ми се чини како да не ставиле акцент на тој аспект од филмот. Колку само лесно ја помина првата стапица кога требаше да задржи воздух, па и кога мораше да бира дали да ја задржи секретарката или тој другиот. Немаше некоја голема тензија тука (според мене), само начинот на кој одбираше тој.

Убав дел, иако имам поделено мислење, од една страна ништо посебно (за разлика од 1виот дел, овој е нула), а од друга страна, имаше свои моменти филмов и некои филозофии така да.. не го оценувам, ама греота е после 5 делови од некој серијал, да не го гледаш 6тиот.

Веќе шестти дел има а јас ниеден дел немам гледано, гледав сцена една и не ме бендиса и го баталив....

ај ако може торент со квалитетна снимка за 6кава?

Го гледав трејлерот пред една недела и вообичаеното околу него - we saved the best for last. Како и кај секој друг филм :).
Ги гледав сите 6, па ај и овој последниов. Иако според мене до 3 дел и требаше да прекинат...

Го гледав трејлерот пред една недела и вообичаеното околу него - we saved the best for last. Како и кај секој друг филм :).
Ги гледав сите 6, па ај и овој последниов. Иако според мене до 3 дел и требаше да прекинат...

И јас се согласувам со последната реченица. До 3ти дел Пила беше ненормален филм, не знаеш кој како е поврзан, тензија додаска и стапиците беа многу јако смислени. 4ката беше ок, 5ката катастрофален, е сега уште 6ката ме интересира каков е, за 7цата не сумнјам дека би бил лош, пошо ипак е 3Д! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom