Пила (Saw)

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
^Да изглеа така е
битнио момент е тоа шо `страшното` е само додаток на совршената приказна шо ја има филмо. Шо е далеко подобро од `вампири, духови...`итн. Баш тоа е тоа шо го праве добар хорор, тера те да се внесеш у филмот.

filmot e daleku od horor
ne sum meraklija za horor filmovi ama ovoj e dobar
go stavam vo gnasa zanr
dobar e go gledav odamna uste koga ispadna pred nekoj mesec
ke go cekame i 6kata
site gi imam gledano i filmot e dobar
ama stariot e najzakon on e toj sto ja vodi igrata i posle smrtta ZAKON
organiziran do kraj
e sega i zena mu ke se zamesa i ke ima pojaka igra

filmot e daleku od horor
ne sum meraklija za horor filmovi ama ovoj e dobar
go stavam vo gnasa zanr
dobar e go gledav odamna uste koga ispadna pred nekoj mesec
ke go cekame i 6kata
site gi imam gledano i filmot e dobar
ama stariot e najzakon on e toj sto ja vodi igrata i posle smrtta ZAKON
organiziran do kraj
e sega i zena mu ke se zamesa i ke ima pojaka igra

Јако беше 4 ти дел когај на обдукцијата му извадија касети4е :pos2:и на него глас " Здраво Детективу Хофман .. Се надевам дека ова го слушаш " :icon_lol:

@Солид
- Доколку небеше 5 тиов дел на Пила немаше да ја има таја популарност како сеа.
Во Лос Ангелес и Њу Јорк 5 ти дел е најпродаван (преку 1м оригинал дискови)

@Сунце
- Или нешто не си го разбрал/а филмот или нз. Сите делови се фантастични

И ДОКОЛКУ НЕ СТЕ ФАНОВИ НА ФИЛМОВ НЕМОРА ДА ПИШУВАТЕ !
5-от дел е чисто срање и јас тоа како фан на Пила серијалот најодговорно го тврдам.А моево мислење го подржуваат скоро сите фанови.Џигсо умре во 3-от дел и Пила филмот умре со него.ФАКТ.
Оди на http://www.imdb.com/find?s=all&q=saw&x=21&y=6 и види каков рејтинг има 5-от дел.Па и тоа е некаков показател.Кога преку 20 000 посетители на тој сајт ќе му дадат просечна оценка 5.8.
:toe:

Saw 6 Is Coming

Како што можеби некој фанови веќе знаат пред 1 недела беше објавен официјалниот трејлер за Пила 6 :)

Официјална страна: http://www.saw6film.com
Официјален Ју Туб Канал : www.youtube.com/saw6film

Некако успеав да ја ископам Extended верзијата и да ја споделам со Кајгана :pipi:

Па повелете:

P.s Can't wait :)

Едит од модератор:
Аман луѓе, за секое продолжение нова тема... Ја споив оваа со предходната и го сменив насловот, се што е поврзано со овој серијал од сега на оваа тема.

Ме мрзи да читам и се тоа, но доколку е точно, looking forward to it.
Фан сум на морбидноста присутна во филмовиве. (Y)

Еииии браво едвај чекам да го гледам филмов .. !! :vozbud:

Многу гласини велат дека доктор Гордон е наследникот, според видеото на почетокот на пила 2 со клучот и сл :) И според гласот на куклата :vozbud:

5 Та ја гледав на кино снимка но овој дел дефинитивно ќе го чекам на двд...

leleeeeeeeee jakoooooooooooooo
edvaj cekam
saw rules

Пила е луда ствар...јак филм...сакам да ги симнам сите делови...

Многу гласини велат дека доктор Гордон е наследникот, според видеото на почетокот на пила 2 со клучот и сл :) И според гласот на куклата :vozbud:
Наследникот е Хофман и гласот за Saw 6 extended trailer видеото што е излезено гласот е од Хофман. Али и ја сретнав на еден сајт дека др.Гордон е жив .. Се спомнува дека во сезона 2 тој ја направил операцијата со клучот (каде што Аманда се спасува тоа кацигата да не и ја распарчи вилицата)
Останува само да го чекаме 6 ти дел :vozbud:

Наследникот е Хофман и гласот за Saw 6 extended trailer видеото што е излезено гласот е од Хофман. Али и ја сретнав на еден сајт дека др.Гордон е жив .. Се спомнува дека во сезона 2 тој ја направил операцијата со клучот (каде што Аманда се спасува тоа кацигата да не и ја распарчи вилицата)
Знам дека е Хофман, но тој сеуште не е тестиран затоа :) А инаку јас зборував за друго видео во 2 (ти тоа за 1 зборуваш) за сцената на почетокот кога мѕ е клучот во окото на типот :) снимката каде што му прави операција топј оди како да нема една нога :)

Аманда се спасува од кацигата уште пред Гордон да биде во собата со Адам. А Хофман не умре од оваа стапицата во 5-ката?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom