Пила (Saw)

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Немам гледано ниеден дел,а не ни сакам да ги гледам..

Супер са сите делови :smir:, особено ми се свиѓа првиот дел бидејќи другите знаеш што ќе се деси а во првиот си во исчекување :vozbud:, не сум го гледал само последниот 5-дел се надевам нема да ме изневери :pipi:

Немам гледано ниеден дел,а не ни сакам да ги гледам..
Не те ни прашавме даали си гледал некој дел нити дали сакаш да гледаш.Темава е за сите фанови на Пила.Така да...фак офф...

Не те ни прашавме даали си гледал некој дел нити дали сакаш да гледаш.Темава е за сите фанови на Пила.Така да...фак офф...

хехе, браос за кометаров, се поштуе :helou:
незнам како може пила да не му се свиѓа на некој, мислам, секоја чест на фраериве што го прават, ГО ОБОЖАВАААААААААААААА ВВВ....се додека не го гледав 4ката...и ми се скрши митот за совшенство :nesvest:
Искрено, очекував многу поише, и незнам зашто така...се надевам дека 5кава ке извади ситуација....кажујте со веме ако не чини, да не го глеам (ќе си живеам у илузијава на првите 3 :))

Филмов е лудило, кецот, двојката и тројката дефинитивно беа најјаки.
Ќе чекам квалитетна снимка од петката затоа што навистина вреди убаво да се гледа. Прочитав некаде дека 6 дела ќе има, ама според мене овој ќе биде последен. Ако направат игра ќе биде закон.

Го гледав петтиот дел, не ми се допадна...мислам дека џабе си потрошив време да го гледам.

да,петката бил далеку послаб од другите делови

go imam gledano samo vtoriot del i mnogu se isplasiv ne mozev da spijam navecer sama i ne planiram da gleam nikoj drug del ponatamu

Го гледав петтиот дел, не ми се допадна...мислам дека џабе си потрошив време да го гледам.

да,петката бил далеку послаб од другите делови

...предпоставував дека е така :tapp:.....фала ви на инфото, и ја да не си го трошам времето, а и да не се нервирам како можеа да ми го упропастат најдобриот филм :(

Го расипаа филмов кога све за пари прават...требаше да си остане на 3 дела :uvo:

Многу се добри сите дела до сега што сум ги гледала (1,2,3,4), 5от го најдов али на многу тапа снимка па затоа не го глеав. Ќе чекам добра ДВД снимка за да го глеам асално. Го обожавам Џигсо:vozbud:
мене до сеа 3от највише ми се свиѓаше, не знам за вас...

Би требало за некој ден и ДВД рип да излезе...бар такви најави по нетов имат.И јас чекам добра снимка.

Многу се добри сите дела до сега што сум ги гледала (1,2,3,4), 5от го најдов али на многу тапа снимка па затоа не го глеав. Ќе чекам добра ДВД снимка за да го глеам асално. Го обожавам Џигсо:vozbud:
мене до сеа 3от највише ми се свиѓаше, не знам за вас...
Третиот беше океј, мислам дека до третиот дел беше вистинската Пила.:)
Ама кецот според мене дефинитивно блоу ап.

Ја гледав петката.Просечен дел,нормално највозбудлив во последните неколку минути(како секој друг претходен дел).Серијалов требаше да остане на 3 дела дефинитивно.Во 3 дела може да се раскаже целата приказна.Оцена за 5-кава 6/10.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom