Пила (Saw)

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не ми се веруе дека е подобар од кецот, секоаш првиот дел е најдобар без разлика во кои филмови, бидејќи во дугите делови знаеш што ќе се случи а во првиот се си во исчекуење.

Во сите делови си во исчекување и на крај си изненаден.Со последниот дел ќе престаниш да си во исчекување.:toe:

Овој првиот трејлер на Solid е фејк, тоа се само сцени од Четворката.

Уууууууу еден од моите поомилени филмови:vozbud:Одвај чекам да го видам новиот дел:wink:
_You think it's over just because I am dead. It's not over.
The games have just begun.:pos2:

Tagline на последниот дел од SAW:

You wont beleve how it ends

Едвај чекам!!!

Наредната година, во исто време (24 октомври), искача SAW игра за компјутер што ги поврзува сите делови од филмот и е како продолжение. Приказната на играта е праена од режисерите на SAW

За сите SAW фанатици, еве ви игра, пробајте спасете ги двајцата да ве видам..... :)

Let the game begin...

http://www.officialsaw.com/

Само што го гледав забранетиот трејлер од новиот Пила 5 ветувачки делуваше јеби га биче опет језиво.

Пред 5 - 6 дена ги гледав 1,2,3 дел сега тие денови ќе го гледам и 4 дел па ќе чекам 5 дел. Се надевам дека ќе биде најинтересен до сега:tv:

SAW

Последниот дел од хорор серијалот излезе на 24 октомври. Кој ги гледал првите 4 филма, знае дека ова е ремек дело кое не смее да се пропушти. Јас уште го немам гледано, го ставив да се симнува. Кој го гледал нека каже импресии.

АЈ ЛАВ ЏИГСОУ!

Едит: Го ебав наслово, требаше SAW 5.

Ја ги имам гледано 1,2 и 3,ептен се добри тие,а другите 2 дела ке ги симнам на 1ви :)

ГИ иам сите 4 гледано чек сеа кој сеа најновиот Пила излегол?? дајте линк пратите за данлоуд ама ако е најновиот тазе излезен!

па Божино можеш јас мислам да го смениш насловот чим ти си ја поставил темава, а? стави SAW 5!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom