Пила (Saw)

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
петиов дел до сеа најдобар е ( барем по мене ) .. Интересно ми беше со детективот на крај :pos2: а се разбира и цел филм .. а за сценариото Свака Част !!

петиов дел до сеа најдобар е ( барем по мене ) .. Интересно ми беше со детективот на крај :pos2: а се разбира и цел филм .. а за сценариото Свака Част !!

Едноставно болен филм :vozbud: еден мегу најдобрите хорори ...

Едноставно болен филм :vozbud: еден мегу најдобрите хорори ...

Молим те, ова не е хорор :).

Иначе последната стапица на 5тиот дел ми е Favorite ;)

Молим те, ова не е хорор :).

Иначе последната стапица на 5тиот дел ми е Favorite ;)

Хорор/Трилер ... Мене најјака ми е првата стапица од 5-тиот дел..едниот со сошиени очи,а другиот со сошиена уста....:devil1:

Хорор/Трилер ... Мене најјака ми е првата стапица од 5-тиот дел..едниот со сошиени очи,а другиот со сошиена уста....:devil1:

:) да да Хорор е али не Класичен хорор :). Корун е по овие филмови... Kорун, твој Personal Favorite trap? :)

da da definitivno edna od najakite stapici vo site 5 dela..mrdnato

... Мене најјака ми е првата стапица од 5-тиот дел..едниот со сошиени очи,а другиот со сошиена уста....:devil1:[/QUOTE]

"Здраво агенте Стрем. Доколку ова го слушаш тогаш уште еднаш го најде она што го бараш .. НО ТЕ ПРАШУВАМ ДАЛИ НАУЧИ ДА МИ ВЕРУВАШ ?"
Оваја сцена во 5-тиов дел беше ВРВ ..(и не само во овој туку во цел серијал)
Музиката е:vozbud:
Инаку во едно интервју Тобин Бел (jigsaw) изјавил дека 6 тиот дел е готов али ке се прикаже во кино 23 Октомври (традиционално една недела пред Нок на Вештерките). И изјави дека 7 ми дел ке се снима па ако има можност ке се снима до 10 ти дел тој да биде врв ..
Сега за сега да чекаме на 6 ти ДЕЛ ..

"Здраво агенте Стрем. Доколку ова го слушаш тогаш уште еднаш го најде она што го бараш .. НО ТЕ ПРАШУВАМ ДАЛИ НАУЧИ ДА МИ ВЕРУВАШ ?"
Оваја сцена во 5-тиов дел беше ВРВ ..(и не само во овој туку во цел серијал)
Музиката е:vozbud:
Инаку во едно интервју Тобин Бел (jigsaw) изјавил дека 6 тиот дел е готов али ке се прикаже во кино 23 Октомври (традиционално една недела пред Нок на Вештерките). И изјави дека 7 ми дел ке се снима па ако има можност ке се снима до 10 ти дел тој да биде врв ..
Сега за сега да чекаме на 6 ти ДЕЛ ..

Не знаев дека има и шестти дел..23 оваа година или??

`How much blood are you ready to give, in order to survive?`

Saw 5 еден од најдобрите хорори ever.

@FARAON
На 23 Октомври оваа година во Кино ке биде претставен во САД , а на интернет со добра снимка после нова година би требало ..

Лелеле 10 дела планираат????Аман.Вистинската Пила е до 3-от дел(ајде еве и 4-от).:tapp::tapp::tapp:

незнам каков е 5ката,ама јас ја гледав 2дел и катастрофа жива беше.

@Солид
- Доколку небеше 5 тиов дел на Пила немаше да ја има таја популарност како сеа.
Во Лос Ангелес и Њу Јорк 5 ти дел е најпродаван (преку 1м оригинал дискови)

@Сунце
- Или нешто не си го разбрал/а филмот или нз. Сите делови се фантастични

И ДОКОЛКУ НЕ СТЕ ФАНОВИ НА ФИЛМОВ НЕМОРА ДА ПИШУВАТЕ !

Најдобар хорор... Болен филм.... Како да не.
Еднаш гледав еден дел. И тоа не цел, само 30тина минути. За никаде. Ај тоа што е за никаде, ама и ич не е страшен (Значи далеку од добар хорор). Се смеев кога го гледав. Scary Movie е пострашен од овај.

Значи пак повторувам или не сте го разбрале филмот или сте спремни да терате инает..
Како прво во филмот никаде невидов смешен момент како што кажувате ..
Како второ филмот е Трилер/Хорор во мера ( Каков хорор очекувате да се појават вампири или вукодлаци тоа за вас е ХОРОР ?)
И КАКО ТРЕТО УШТЕ ЕДНАШ КАЖУВАМ АКО НЕ СТЕ ФАН НА ФИЛМОВ НЕ ПРОВОЦИРАЈТЕ И НЕ ПИШУВАЈТЕ ГЛУПОСТИ !
п.с
отворете нова тема за вашиот омилен филм и пишувајте ..

Не мора да бидат фанови на филмот за да пишуваат. Ако имаат нешто негативно да кажат за филмот, дозволено им е. Ова не е фан-клуб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom