Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Не е лоша. Звучи како песна од некоја игра, а може и да сум грешка :D

Pearl Jam - Not For You

Classic Eddie. Песнава не ја знаев па ја побарав во студиска верзија, и повеќе ми се допаѓа него анплагд, шо е чудно пошто знај Еди да им дај посебен шмек во живо

CunninLynguists - Remember Me

Песнава првпат у живот ја слушам,артистот ми е непознат (иако lol'd @ името ) и не знаев шо да очекувам.Еве 5 минути подоцна, си ја симнав на мобилен. Многу smooth и супер испродуцирано. Would listen again.

Flunk - Cigarette Burns

И јас песнава за прв пат ја слушам. Не очеквев нешо посебно ама ко почна типкава да пејт, ептен ме воодушеви. Многу интересно и јако ми пејт, се заразив вечерва и ја рокам веќе 4-5 пати на рипит песницава :D

Stoka & Josipa Lisac - Ritam Grada

Добра песничка, имав и тема отворено за бендот на форумов. Песнава е одлична, со добар текст, и со уште подобра мелодија, ја имам слушано секако оти бендов многу си го сакам.

Vajta - Azra

Па музикава е пола крадена од We Can't Stop од Мајли:eek: Иначе не е лошо, но не е и нешто многу посебно:)

Mandinga - Europarty

:)

Бендот за кој предвидуваа дека Битлси ќе ги заменат. Не стасаа до тоа ниво, но се сосема ок добар бенд. И песната е таман.

Spindrift- Speak to the wind

Pesnata pogore definitivno bi ja stavil soundtrack na Django :D prvpat gi slusam i mi se dopaga sto slusav.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom