Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Една од подобрите песни во 2000тите години кои не се на англиски. Сега за жал групата не постои веќе, им помина модата, остана Дан Балан да пее како попопуларен. И се сеќавам дека пеевме глупости ради тоа што не го разбитавме текстот.
Љубовта од липите

Umberto Tozzi ft Mónica Bellucci Ti Amo

Веројатно песната ќе му направи мерак повеќе на некој кој преферира баладички. Јас послабо ги слушам истите, речиси од секогаш.

The Walkabouts - All for This

Eдно хитче од времето во Апореа ко излегував негде пред 7-8 години. Онака Ју вечер и обавезно од обојени по некоја песна, вклучително и оваа. Една од омилените.

Darko Rundek - Tranzit

Постара песна која како песна е Ок, но мене лично не ми се свиѓа. Јас сакам поживи песни:)

Elena Risteska - Ninanajna

:)

Жиф докас тоа ееее, ти не си мушко бреее !!!
Ти си некоја стара теткааа, што на форум се плеткаааа!!!
Мрш у играчницу! Да не ги га збиберу!!!

Jimi Hendrix - Hear My Train A Comin'
Има ли појјак? Ако има нек се јави !!!!

Има, и хендрикс е закон али момакот подолу го јаде... ја тако мислим :D

Bruce Springsteen & Tom Morello (е овој)- London Calling
Не заебавај бе Морело над Хендрикс никогаш, дури ни тогаш :D

Песната е симпатична. Го има Брус кој е своевидна легенда од старата школа, плус добар гитарист како Морело и се добива тоа :)

Neil Young - Cortez The Killer

Не заебавај бе Морело над Хендрикс никогаш, дури ни тогаш :D

Песната е симпатична. Го има Брус кој е своевидна легенда од старата школа, плус добар гитарист како Морело и се добива тоа :)

Neil Young - Cortez The Killer

За техника да, Морело над Хендрикс, any time anywhere

За техника да, Морело над Хендрикс, any time anywhere
Се чувствуам ко децана мали ко че си пра муабет за гитарист :D Детски муабети се тие брат, види техника овој го шија Ауuyyyy, Гледај ги како комплетни со сопствен удел, имиџ и начин на дрнкање. Ни мене Хендрикс не ми е омилен пример......на пример...

Обична музика што можеш да ја слушнеш додека седиш во некое кафуле:)

Miranda - Hola

:)

Океј песниче, ЕКВ ми се драг бенд со неколку песни за паметење, ама Модро и Зелено не ми е меѓу тие 5-6 песни за паметење.

Def Leppard - Lets Get Rocked

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom