Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Малку текстот и насловот на песната се незнам што да речам, но музиката е добра, посебно на почетокот:)

Aneta Arsovska -Fenomen

:)

феномен
мн. феномени

Вид збор: Именка, машки род
1. појава
2. ретка појава
3. Во идеалистичката филозофија - субјективна појава што суштествува само во свеста.
4. Суштество со извонредни способности.

Nick Cave & the Bad Seeds - Into my arms

Добар е филмот, ама песната е подобра. Cohen е еден од најдобрите (ако не и најдобриот) поети :)

Neil Young- My My, Hey Hey

Од Нил немам многу песни слушано, така и оваа, непозната за мене, би ја слушал само ако некогаш му слушам дискографија на Нил

Chubby Checker - Let's Twist Again

Класика ебаго. Ja имав на некоја касета, и ја слушавме онака одморски летото 98-ма во Асамати, во тоа камповите. Чил песна.

Не од овог света_Пирг

Последно уредено:
Не е мој тип на музика, воглавно пошто италијански :icon_lol:. Ама страшни се вокалите, на многу луѓе што ги знам фаворит за евровизија.

Uchu Conbini - 8films

Тешко нешто квалитетно да излезе од кинеското подрачје, ама не е лоша инструменталката. Гитарата е ок :)

Fugazi - Suggestion

Не сум по панкот многу, ама ова е добро парче музика, фугази ми ги има некој препорачано но пошто се панкери сигурно ги имам одбегнато. Песната е добра за во својот жанр, можеби некогаш повторно би ја пробал, ама некогаш, кога и можеби ќе го сакам панкот

Azra - Partizan

Oригиналната песна чинам е од Александар Македонски. Иначе оваа верзија ја пуштаа во Апореа во прилепски кафич на времето. Истата песна создаваше перфектна прилика да некок и побара на новата женска/мувачица нешто. Топски.

Thom Yorke - Ingenue (Live Jonathan Ross Show)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom