Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Никош не сум ги сакал. Досаднички ми биле. Нешто ко Бон Џови и компанија. Општо таа ера и ја посветувам на други побитни и за мене поинтересни правци.

The Cure - M

Копија на ЕКВ или ЕКВ на нив. Како и да е, одличен бенд, гитарата во песнава е врв :D

The Gnome - Pink Floyd

Класика. Нешто како што е Angie од Стонси, Yesterday од Битлси... така и оваа. Бенд од кој што "крадел" Бреговиќ :D

Нешто од главниот "виновник" за настананувањето на Пинк Флојд.
Syd Barrett-Here I Go

Има еден од подобрите текстови кои сум ги видел одамна :aplauz:
Slayer - Angel Of Death

Не, не и не. Слушам се, преферирам рок, метал и хард рок најчесто ме опуштаат, ама ова не. Женска што јава на змеј со запален меч во рака и е тргната во поход да ја освои галаксијата ти е еквивалент на постмилениумскиот хип хоп, аренби, поп и рок. Уништување, унаказување на жанр, од попалени дечки што стекнале доволен скил за да се курчат а не доволен за да извадат нешто квалитетно. Не.

Oi Va Voi - Refugee

Очекував нешто повеќе од Тајзи. Ова е нешто исто од него, а и спотот не му е нешто посебно:)

Milica Pavlović - Tango

:)

Вакви мелодии се измислени за текст што го разбираш. Штета што и покрај 6те години Француски не знам ништо фазла од " je ne parle pas francais " :icon_lol: Како и да е, добро звучи.

Jill Scott - Bedda At Home

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom