Онака лабаво,интересно песнуле.Прво мислев дека ќе е многу глупа ама после ме изненади многу позитивно. Добра е за ладич, таман погодена за со временцево.
Добра, добра. Да не сте неколку членови шо постирате чат-пат денс музика, ќе заборам јас сама да си пуштам.
Оваа уба, не многу агресивна, од се најмногу ме бендисува вокалот. Брајан бе од Плацебо.
Поли орео трахуди. Или не баш? Овие обично не ги сакам многу. Многу ми се генерички некако, посебно тоа ритамот, и треба да се извадат на некоја карта за да ми се допаднат. Оваа се вади на тоа канончето или што и да е, ефект само најверојатно, но поминува кај мене, бидејќи им го имам меракот и мелодиите што ги прават.
Коментари од ЈуТуб:
- BYZANTINE IS GREEK
- GREEK POWER !!!!
Грциве беа и си останаа пет-бетер од нас.
Wow.
Отварањето, ко у некој портал, малце потсеќа на некои од Amnesiac.
Баш за у моментов, баш ваква за мелодија бев жеден. Малце вокалот онака, ама ок е.
И после како расте!
Има неколку членови на темава со кои што го делам истиот вкус за музика, Ендру е еден од нив. После црниот феникс се ќе преслушувам. Оваа е добра, иако очекував нешто побавно. Во секој случај добитна е, има доза на психоделија шо ме бендисува.
Малку slow pace е за мој вкус. Билда и билда и билда....и климаксот е тотално нешто неочекувано. Прави филм. Ме потсеќаат на Архангел Башка и тој 80's sci-fi техно звук е секогаш добар
Спотов ми го пратија уште првиот ден кога излезе и само видов дека има накај милион прегледи. Сега гледам само 11 милиони. Очекувам повеќе од следната соработка со Срједњошколице... или Медицинске сестрице, не знам што иде на ред.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.