Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Се` е кажано во описот на видеото:

stariot dzumbuslija ana bekuta valandovo grand show zvezde granda стариот џумбушлија ана бекута валандово makedonija televizija bitola petar georgiev kalica narodna muzika skopje makedonija macedonia music pop narodno folk festival grand show 2010 1991 ceca karleusa blena lepa radmila slatki grjeh seka aleksic dara bubamara neda ukraden sako polumenta boban rajovic djogani funky g anabela balkan balcan stoja dragana mirkovic snezana savic tanja savic slavica cukeras oskar flamingosi jelena karleusa ceca farma idol x factor survivor 2010 karolina lambe kaliopi zajdi zajdi dajte mu nemu vino rakija kalica letaj mi letaj gulabe toni zen zmijanac goca trzan marija serifovic negativ ana stanic nikolic maja markovic luna ceda nada topcagic zeljko joksimovic harimata hari devojka insomnia kaligula ako odam vo bitola elena risteska krunoslav kico slabinac битола bitola kalica petar georgiev macedonia makedonija makfest pop festival hrvatska croatia star кичо слабинац крунослав s.a.r.s. to rade izlezi momce pravo na terasa gocevata rasa

Ако се задлабочите во него ќе можете да го прочитате и името на атентаторот на Глигоров.
Ако пак се задлабочите во сликите ќе можете да ја видите бенката на левата града на пејачката.

Ај сега малку серозно. Цело време си мислев дека Благица Павловска ја пее, првпат слушам за женава. А сум пиел на песнава. Во ред си е, но видеото како да ми нуди некоја претстава за патот на дегенерацијата низ последните две децении.

Magnolia Electric Co. - The Last 3 Human Words

Песната е ок, али би била поок да си ја постирал од некој наш изведувач. Не мора србосиве сегде да ги има.

Magnolia Electric Co - Such Pretty Eyes For A Snake

Oти умре млад бе чоек :( Ептен креативен си беше.[DOUBLEPOST=1422384181][/DOUBLEPOST]@Коловрт која коинциденција човече :cuc: Си ме претркал со некоја секунда, а сме постирале исти бенд.

Истио коментар што го даде за Сторм. :) Чуден микс на кантри-хипи музика со вокал што треба да пее хард рок...I dont like it :(

Hooverphonic - Vinegar & Salt

Oвија трип хопериве а? Ги имам тро слушано нo на песнава не ми текнува. Добра е, особено музиката во позадината, има некоја интересно чудна хармонија.

Gravenhurst - Song From Under The Arches

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom