PES 2017

• Креатор на темата Креатор на темата shevcenko
  • Време на започнување Време на започнување
E фала ти многу, а пошо сум наб уште едно прашање, едно по едно треба да ги инсталирам пачовите така ?
Симни го прво 6.0 од Mega или Zippyshare линковите тие се на повеке делови само extrac files ке им направиш и ќе ти се појави инсталацијата а после тоа инсталирај го апдејтот 6.1

E фала ти многу, а пошо сум наб уште едно прашање, едно по едно треба да ги инсталирам пачовите така ?

и тоа ти го пишува во patch description :) на пример ако инсталираш пач 6.0 (кој е и последен објавен за 17ката) не мора да го имаш инсталирано 5.0... сите што се со назнака 0-нула на крај се независни пачеви... а додека апдејтите на независниот пач одат со 6.1...6.2 ...6.3 итн... во случајов инсталирај си 6,0 и апдејтот на истиот 6,1 и доста ти е... имаш и видеа туторијал како се инсталираат постапно... позз..

Ептен ви фала момци, средено е ! (y)

Со шо конфигурации ја играте ПЕС 2018? Стварно треба 30 гига слободен простор? Ако треба ич да не ја симнувам, да си останам на ПЕС 17 :P

Последно уредено:
Денес пробав да ја инсталирам PES 2017 и ми се појави ова ? Помош ? Untitled.png

Првпат ќе ја има и Македонија во новата ПЕС 2020

I Kosove tagodze :uzi:

Дечки, ја игра некој PES 2020? Ја симнав со крак од CPY, ама кога ја пуштам ми се пали steam и не сака да се упали. Да не знае некој како да го решам проблемов? Барав по гугл, пробав со исклучен steam и windows defender, ама пак исто.

Дечки, ја игра некој PES 2020? Ја симнав со крак од CPY, ама кога ја пуштам ми се пали steam и не сака да се упали. Да не знае некој како да го решам проблемов? Барав по гугл, пробав со исклучен steam и windows defender, ама пак исто.
Си симнал фејк крак/вирус. Има една метода бајпас, барај на youtube. Него, ако сакаш легално да играш онлајн, за беспари, симни PES 2020 Lite на стим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom