PES 2017

• Креатор на темата Креатор на темата shevcenko
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека редно е да се отворат нови теми за Фифа и Пес, еве ако не се најде некој, тогаш јас ќе ги отворам, оваа недела и Фифа ќе излезе на Ориџин/ЕА Акцес и ќе се виде што како.

PES е закон.
За разлика од 2014/15/16-та ова е премија. :)
Ако ништо појќе добра е за тепање време со друштво.

PES е закон.
За разлика од 2014/15/16-та ова е премија. :)
Ако ништо појќе добра е за тепање време со друштво.
Да сеуште е топ избор за со другарче на кауч, на плејка, иако сега тоа време изумре и се помина на онлајн каде доминира Фифа со години.

Со ваков гејмплеј никогаш нема да бидат пред ФИФА. ПЕС си газеше периодот 2006-2013(најдобрата дефинитино!), со новиот енџин (2014) само ја упропастија. Воопшто не ми се допаѓа најновата, единствено подобрени фаците на играчите, останатото срање. Се прашувам дали самите директори на Конами имаат живци да ја играат ПЕС, или пак тајно си играат ФИФА.

Ако ја загледаш од страна некое време, искрено ептен им е реалистична направена, како жив меч. Но што фајде кога гејмплејот е ужас, страшно е лимитирана и цела е скриптирана.

Од 2012 година играм Фифа а претходно само на пес ми помина цела младост. Има нешто во новиов ПЕС што ме тера да ја играм.Знам дека во све е подобра фифа и на прв поглед Пес делува глупо ама е страшно забавна.Годинава сум на ПЕС,ме освои максимално.Сакам да ја купам па ме интересира кој е повеќе запознаен како е онлајн и дали има проблем како во претходните години или е посредена во тој сегмент.

2018 не се пушта на 2х и 4х јадредни LGA 775 процесори.
Во случај некој да има таков, не ја пробал до сеа, а сака.

upload_2017-9-27_22-27-7.png - со овие перформанси ми ја стартува ама морам на low, aма ипак се осеќа дека сецка што ми е баш криво.

Момци некој да ми пушти линк за дресовите и логоата на тимовите средени ко шо треба за пес 17 ? ( за пиратска верзија )

За пес 16 знам некој save фајлови најдов ги пребацив во мојот и се беше океј, али за 17кава неможам да најдам.

Момци некој да ми пушти линк за дресовите и логоата на тимовите средени ко шо треба за пес 17 ? ( за пиратска верзија )

За пес 16 знам некој save фајлови најдов ги пребацив во мојот и се беше океј, али за 17кава неможам да најдам.

http://ptepatch.blogspot.mk/search/label/PTE Patch 2017
Од ПТЕ најдобри се... на линкот имаш се за 2017 и за 2018ката вадат нови... упатства за инсталирање имаш и се...
Без пач ништо од бизнисот :toe:

http://ptepatch.blogspot.mk/search/label/PTE Patch 2017
Од ПТЕ најдобри се... на линкот имаш се за 2017 и за 2018ката вадат нови... упатства за инсталирање имаш и се...
Без пач ништо од бизнисот :toe:
E фала ти многу, а пошо сум наб уште едно прашање, едно по едно треба да ги инсталирам пачовите така ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom