PES 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Ме цитираш пост стар цел месец за да се направиш интересен или што ти е филмов... ?

Графиката и физикусот на играчите КАТАСТРОФА:facepalm::facepalm:

Исто ко ФИФА да ја гледам :drk:

Ти друже незнаеш колку незнаеш...

Пак не ти е јасно?:notworthy:

Пак не ти е јасно?:notworthy:

Постовите ти се на таков степен напишани да човек не вреди да ти реплицира.
Прво. Ти заклучокот го донесе со играње на една партија, и тоа демото? :facepalm:
Второ. Ме цитираш за уште по банална работа. Тој стар пост т.е. тој стар твој заклучок е од гледање на видеото? :eek:
Како бе друже...
Очигледно не ми ги читаш сите постови, а да ги читаше ќе сватеше дека низ времето бев пес фанбој, а сега фифа, и доколку видам дека фифа sucks нормално дека пес ќе си играм. Со еден збор објективност..

Pes fan ne otvora tema za fifa, ili da?!
Ako go otvorese linkot so komentari ke ti stanese jasno
ps: dovolno se izblamira dosta e

Pes fan ne otvora tema za fifa, ili da?!
Ako go otvorese linkot so komentari ke ti stanese jasno
ps: dovolno se izblamira dosta e

А што има врска кој каква тема отвара?
IQ level __ - пиши си самиот.
И меѓу другото јас исчекувам и кажувам факти, а ти неиздржани глупости, али како што реков не вреди човек со тебе дискусија да праи.
Мојот последен replay.

Koi faki po gjavolite kazuvas ti nas ''ultimate pes fanu'', koga cela pes zaednica i socijalnive mrezi frcat so negativni komenari?!
Blaze si ti so toj mozokot so go imas bar ne morat da mislis

Дајте кажете некое мислење за демото... нешто подобрено/изглупирано во гејмплејот...?
И навистина ли ќе излага на 14 септември? Барем така пишува на Википедија, ама сите знаеме колку е релевантен тој извор

Дајте кажете некое мислење за демото... нешто подобрено/изглупирано во гејмплејот...?
И навистина ли ќе излага на 14 септември? Барем така пишува на Википедија, ама сите знаеме колку е релевантен тој извор

Грешно си видел.
Release date(s)
  • NA September 24, 2013
  • EU September 19, 2013

што слушам ни Бернабеу ни Камп Ноу нема да ги имало?!

Иначе ме радува гејмплејот што го гледам на видеава,само да се проба па ќе видиме..

што слушам ни Бернабеу ни Камп Ноу нема да ги имало?!

Иначе ме радува гејмплејот што го гледам на видеава,само да се проба па ќе видиме..

Поради агресивната политика на ЕА :)
До душа така се правдаат јапанциве, дали е вистина којзнае...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom