PES 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Нема потреба од демо за ПЦ. Што ќе ни е да ја пробаме.
Или е иста како 2013 па нема потреба од демо... :)

Различна е во секој поглед. Од графика, па се до motion capture(движења).

Ако може линк за даунлоад демо верзија за пц ако има? :)

Демото за ПЦ изгледа ќе излезе после играта. Има луѓе кои ќе ја купат, па ќе го почекаат истото за да одлучат дали да ја купат или не. За пиратите тоа воопшто не е битно.

Фифа фан сум, ама секогаш го пробувам и ПЕС демото. Сега изиграв неколку утакмици и ова е првата ПЕС која ми се свиѓа колку толку. Незнам дали има големи промени или така ми се погоди во моментов :D

Фифа фан сум, ама секогаш го пробувам и ПЕС демото. Сега изиграв неколку утакмици и ова е првата ПЕС која ми се свиѓа колку толку. Незнам дали има големи промени или така ми се погоди во моментов :D

Има ли демо верзија и ако има дај линк да симнам кој ке чека до 19 септ.:)

Добро луѓе што се дешава со играва?

Ајде прво да ги пофалиме за средениот гејмплеј, многу подобри и пореални движења на играчите, реакции и т.н. У ова поле почнува ептен да наликува на фифа, мене ми се свиѓа тоа.

НО! Менито е ужас жив невиден! Значи на нинтендо да беше боље ќе беше. Графиката на тревата е ко да е слика од теписон. Тоа со новите начини на изведување на аут, корнер и слободен удар е полошо од лошо. Со кој памет ги тргнале Оф-бол контролата??? Неможе да се контролираат играчите на десен аналог, глупост!

За у гејмплан да не зборам, се е ново и се е лошо. За оценките ај некако ќе се средат, ама ова со „расположението на играчите“ е стварно лошо, сега се повеќе играчи се надоле и а неможеш да ги орасположиш пошто за тоа треба да дадеш гол, а за да дадеш гол треба говедото бар да може топка да прими.

Многу разочарувачки делува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom