PES 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
А коментаторот ист ќе биде затоа што прочитав некаде дека ќе го сменеле

Еве една страна во која се објавени точните ability на играчите. Две-три години ја пратам странава, и способноста на фудбалерите е иста како на PES играта. Овде веќе ги објавиле ability на играчите за новата сезона (не се чудете, странава е јапонска, знаат се што се случува во КОНАМИ :D ), само што играчите се уште во старите тимови, зборувам за тие што веќе направиле трансвер, допрва ќе треба да ги преместуваат. Можда на некои нови играчи, што не биле дел од предходните ПЕС изданија ќе им фалат некои способности, но вооглавно тие се правилните. До минатата година ги имаше и ability и за ПЕС13 за Сони2, но чим веќе оваа година нема да излага играта за таа конзола, и овие ги тргнале од страната

Еве една страна во која се објавени точните ability на играчите. Две-три години ја пратам странава, и способноста на фудбалерите е иста како на PES играта. Овде веќе ги објавиле ability на играчите за новата сезона (не се чудете, странава е јапонска, знаат се што се случува во КОНАМИ :D ), само што играчите се уште во старите тимови, зборувам за тие што веќе направиле трансвер, допрва ќе треба да ги преместуваат. Можда на некои нови играчи, што не биле дел од предходните ПЕС изданија ќе им фалат некои способности, но вооглавно тие се правилните. До минатата година ги имаше и ability и за ПЕС13 за Сони2, но чим веќе оваа година нема да излага играта за таа конзола, и овие ги тргнале од страната

WE - winning eleven, името на ПЕС за јапански пазар. Затоа и се исти оцените.

Ако се овие оценки стварно, значи ондак катастрофа по дифолт како и секоја година. Претпоставкиве ми личат на точни, пошто овераливе апсолутно мирисаат на оние на Конами...

Дани Велбек 78, Чикарито 74, Кагава 77, Ван Перси 87, Нани 90, Рафаел 82, Хазард 90, Хуан Мата 81, Рамирес 81...
Каков баланс еј!

Иначе гејмплејот почнува на 5:55

Повторно ќе го има багот со Сан Сиро и Џузепе Меаца :icon_lol:

Мене на видеото ми личи како ништо да немаат сменето во врска со гејмплејот. А графиката е ТОП. Од секогаш биле подобри од Фифа во таа свера, но попусто ако се нервираш додека играш.
Батето што игра на видеото или појма нема или не сакаше да игра како што треба евентуално да не се виде некој недостаток. Бев со надеж дека ке видам дали судијата ќе суди најмал прекршок (како во предходните верзии кога нонстоп ја сецка играта) кога ќе има дуел, ама ништо.
И за крај болдот. Мене ме плаши тоа што осеќам дека ќе видам еден куп стари ствари, чак и од ПЕС 06 :)

Исто сра*е како лани...искрено очекував нешто подобро ама гемплејот го немаат променето .. значи нашминкана ланската игра која е нашминкана пре-ланската и така у круг каде што се враќаме во 2009та и 2010та каде ПЕС беше убедливо подобра од ФИФА од 11 наваму ... не сум баш сигурен сепак е ова мое мислење да не биде јадење бурек и милион реплицирање после :D

On the 4th and 5th of July, KONAMI welcomed members of the PES community and journalists for a presentation of PES 2014. Manorito Hosoda, Marketing Producer of PES, was present and answered some our fans’ questions.
We have compiled them to give you all the latest updates on PES 2014:
  • The weather will affect the game and make the kits dirty
  • Goalkeepers animations have changed considerably
  • Players will be able to change teams and coach a national team in Master League mode
  • League mode for multiplayer online will be available on PES 2014
  • There will be more emblem slots on Edit Mode
  • Third kits will be available in the game or as DLC (no plan for paid DLC)
  • There won’t be offline community mode but additional features on myPES will cover that
  • PES 2014 will be available on Steam and other online services on the release date
  • PES 2014 will have new stat system, using a combined stat page to equate values. Goalkeepers will have their own stats as well
  • New system to prevent cheaters
Much more will be announced soon such as the release date of the demo, the cover star for PES 2014 and changes in the Become a Legend mode.
During these two days of presentation, members of the PES Community and journalists had the privilege to play PES 2014 on a new build (75% completion), showing a lot of improvements compared to the E3 build (70% completion),thanks to the feedbacks given by the community during the E3. The improvements made covered different areas such as a general optimisation of all controls, better reaction of the AI, improvement of the defending and balance of the passes.
PES 2014 is getting better every day so stay tuned for all the latest updates on your favourite football game!

Првото демо доаѓа на 24 јули.
Така пишуе по страниве, колку е точно, на 24 ќе се види.

Чисто сумљам, бидејќи никаде не најдов инфо околу ова директно од Конами.

1044687_10151552888099327_426998418_n.jpg

Кога ќе излезе демото?
А кога целосната верзија?

Кога ќе излезе демото?
А кога целосната верзија?

Ова на нет го најдов

Konami has announced that a demo for PES 2014 will be released soon for all football fans.
The demo for PES 2014 will be available to download on August 8th for the PS3, Xbox 360 and PC. Konami has announced a lot of changes to the game that will make this year’s version different from its predecessors.

Konami has announced that Pro Evolution Soccer 2014 will hit Xbox 360 and PlayStation 3 on September 24, 2013 in North, Central and South America.

Ова на нет го најдов

Konami has announced that a demo for PES 2014 will be released soon for all football fans.
The demo for PES 2014 will be available to download on August 8th for the PS3, Xbox 360 and PC. Konami has announced a lot of changes to the game that will make this year’s version different from its predecessors.

Konami has announced that Pro Evolution Soccer 2014 will hit Xbox 360 and PlayStation 3 on September 24, 2013 in North, Central and South America.

Не е сигурно ова, не знам од кај излезе 8-ми август како датум...
Се што знаеме е дека „наскоро“ иде демото, јас исто навивам за 8-ми, ама нема најава од Конами. Лани се знаеше однапред кога ќе биде достапно, а педерите го направија недела порано само за Xbox Live Gold претплатници. Под педерите мислам на Microsoft, на кој друг ќе му текне таква глупост. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom