PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Пачов нешто н е е во ред.. Коа ќе ја пуштам играта идам exibition тим неможам да си изберам нон стоп иде лево десно и само ги мења тимовите.. коа играш копчето за шут не работи.. Ова само кај мене е вака?

Ја инсталирав играта, изиграв една утакмица со џојстикот и на втората ми се исклучи на сред играње, ко ја исклучив играта да видам шо е работата ми излезе ова. Го инсталирав цд-то од џојстикот и пак излегва истот...чаре?Untitled.jpg

Ја инсталирав играта, изиграв една утакмица со џојстикот и на втората ми се исклучи на сред играње, ко ја исклучив играта да видам шо е работата ми излезе ова. Го инсталирав цд-то од џојстикот и пак излегва истот...чаре?Прегледај го приврзокот 49385
Ова ми се има десено со УСБ стик, и никогаш не сум нашол начин да го средам проблемов. Никогаш. Гуглав, гледав луѓе со исти проблеми, скоро никој од нив не го решил проблемот. А интересното е што само едно конкретно стикче ми ствара ваков error, и тоа преку ноќ, пред тоа си чинеше. Да се чудиш...

да не знајт некој зш не ми креват брзина колку шо е макс на нетов за пес 13 и за ф1 2012..од замунда ги спуштив двата торенти и ко ке ги стам за данлод на торент и не ми креват брзина,до 150 кбс ојт и одма пајгат на 20 -30...

Она со мануел-шут кој ќе уклучам голот незнам да го погодам :D
другото мануелно се си оди како шо треба , ама со шутојте ќе потрае малце ...

Она со мануел-шут кој ќе уклучам голот незнам да го погодам :D
другото мануелно се си оди како шо треба , ама со шутојте ќе потрае малце ...
Каков гејмпад имаш?
--- надополнето: 21 септември 2012 во 01:33 ---
Ја инсталирав играта, изиграв една утакмица со џојстикот и на втората ми се исклучи на сред играње, ко ја исклучив играта да видам шо е работата ми излезе ова. Го инсталирав цд-то од џојстикот и пак излегва истот...чаре?Прегледај го приврзокот 49385
Ова ми се има десено со УСБ стик, и никогаш не сум нашол начин да го средам проблемов. Никогаш. Гуглав, гледав луѓе со исти проблеми, скоро никој од нив не го решил проблемот. А интересното е што само едно конкретно стикче ми ствара ваков error, и тоа преку ноќ, пред тоа си чинеше. Да се чудиш...

Неќам да ви кобам, али мое мислење е дека џестикот/стикот ЦРКНАЛ.
Да, со џестикот си играл и чинел, но некогаш и сијалицата свети а потоа не :)
Е сега според сликата што гледам уствари целата ствар е што нема конекција помеѓу пц-то и џестикот, така да или УСБ-то на компиутерот ти се оштетило (што не верувам, најдобро на тоа место стави сикче и ако чине се си е ок), џестикот се расипал или пак жицата од џестикот некаде е оштетена и не пренесува како што треба.
Ова претежно се дешава на УКОМ џестици :)

Каков гејмпад имаш?

Си цепкам на тастатура бе... :D
иначе иам еден од 300 денари оној најобичен , ама ретко го користам -
Topway_TPU626B_%20(3).jpg

Пачов нешто н е е во ред.. Коа ќе ја пуштам играта идам exibition тим неможам да си изберам нон стоп иде лево десно и само ги мења тимовите.. коа играш копчето за шут не работи.. Ова само кај мене е вака?

Кај тебе вака е или се е во ред?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom