PES 2013

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Пачов нешто н е е во ред.. Коа ќе ја пуштам играта идам exibition тим неможам да си изберам нон стоп иде лево десно и само ги мења тимовите.. коа играш копчето за шут не работи.. Ова само кај мене е вака?

Член од
14 февруари 2008
Мислења
11
Поени од реакции
2
Ја инсталирав играта, изиграв една утакмица со џојстикот и на втората ми се исклучи на сред играње, ко ја исклучив играта да видам шо е работата ми излезе ова. Го инсталирав цд-то од џојстикот и пак излегва истот...чаре? Untitled.jpg

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ја инсталирав играта, изиграв една утакмица со џојстикот и на втората ми се исклучи на сред играње, ко ја исклучив играта да видам шо е работата ми излезе ова. Го инсталирав цд-то од џојстикот и пак излегва истот...чаре?Прегледај го приврзокот 49385
Ова ми се има десено со УСБ стик, и никогаш не сум нашол начин да го средам проблемов. Никогаш. Гуглав, гледав луѓе со исти проблеми, скоро никој од нив не го решил проблемот. А интересното е што само едно конкретно стикче ми ствара ваков error, и тоа преку ноќ, пред тоа си чинеше. Да се чудиш...

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
да не знајт некој зш не ми креват брзина колку шо е макс на нетов за пес 13 и за ф1 2012..од замунда ги спуштив двата торенти и ко ке ги стам за данлод на торент и не ми креват брзина,до 150 кбс ојт и одма пајгат на 20 -30...

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Она со мануел-шут кој ќе уклучам голот незнам да го погодам :D
другото мануелно се си оди како шо треба , ама со шутојте ќе потрае малце ...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Она со мануел-шут кој ќе уклучам голот незнам да го погодам :D
другото мануелно се си оди како шо треба , ама со шутојте ќе потрае малце ...
Каков гејмпад имаш?
--- надополнето: 21 септември 2012 во 01:33 ---
Ја инсталирав играта, изиграв една утакмица со џојстикот и на втората ми се исклучи на сред играње, ко ја исклучив играта да видам шо е работата ми излезе ова. Го инсталирав цд-то од џојстикот и пак излегва истот...чаре?Прегледај го приврзокот 49385
Ова ми се има десено со УСБ стик, и никогаш не сум нашол начин да го средам проблемов. Никогаш. Гуглав, гледав луѓе со исти проблеми, скоро никој од нив не го решил проблемот. А интересното е што само едно конкретно стикче ми ствара ваков error, и тоа преку ноќ, пред тоа си чинеше. Да се чудиш...
Неќам да ви кобам, али мое мислење е дека џестикот/стикот ЦРКНАЛ.
Да, со џестикот си играл и чинел, но некогаш и сијалицата свети а потоа не :)
Е сега според сликата што гледам уствари целата ствар е што нема конекција помеѓу пц-то и џестикот, така да или УСБ-то на компиутерот ти се оштетило (што не верувам, најдобро на тоа место стави сикче и ако чине се си е ок), џестикот се расипал или пак жицата од џестикот некаде е оштетена и не пренесува како што треба.
Ова претежно се дешава на УКОМ џестици :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Пачов нешто н е е во ред.. Коа ќе ја пуштам играта идам exibition тим неможам да си изберам нон стоп иде лево десно и само ги мења тимовите.. коа играш копчето за шут не работи.. Ова само кај мене е вака?
Кај тебе вака е или се е во ред?

Kajgana Shop

На врв Bottom