PES 2013

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Прв пат играм без помошните алатаки па имам некој прашајна ако може да ми помогне некој. Значи ако голманот мој ја фати топката немам контрола над него, тоа нормално е или може да му кажам што да прајт? После да прашам се дешава некојпат играч мој да ја прими топката на пример ко ќе има гужви и онака неочекувано па ја дур стегнам дугме да се маркират за да можам да му дадам наредби тој веќе сам си продолжи со пас или дриблинг итн. Дали и тоа е нормално или можам нешто да направам против тоа?

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
ахаха знам дека денес е 20ти ама торентов излезе на 18ти затоа прашувам :D
тоа е поради различни временски зони во јапонија на 18ти беше како кај нас 20ти

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Што е финтава со криејт персонал фајл стискам ентер нејќе ?

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Go instalirav noviot patch i pak ne se dosredeni nekoj od transferite i kako sto primetiv falat i igraci ili jas nesto ne sum videl ubavo.....ostanuva da vidime dali ke ima oficijalen update od konami za transferite.

М

Мартин^

Гостин
Go instalirav noviot patch i pak ne se dosredeni nekoj od transferite i kako sto primetiv falat i igraci ili jas nesto ne sum videl ubavo.....ostanuva da vidime dali ke ima oficijalen update od konami za transferite.
За трансферите ќе има посебно ДЛЦ од страна на КОНАМИ кое ќе излегне во средината на Октомври...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Првите 3-4 утакмици мислев дека средени се работите и дека ќе уживам пак во ПЕС оваа година,но потоа Гонзало Кастро од Р.Сосиедад ми помина 4 играчи еден по друг и ладнокрвно ми ја запука во гол.Чит.Фифа можеби не е совршена ама ПЕС па е премногу премногу далеку од тоа

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
И некој пач да се средат ствариве ко имињата и трансферите има ?

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Sudiite pak se isti kako minatiot pes, za sekoj faul kartoni vadat kolku da e jak slab, standart zut, ako si mnogu dobar moze i crven da bapne. Ne pominav utakmica so minimum od 3 zuti kartoni vo prosek, a dodeka igrav na fifa 13 demoto, imase opomeni pa neso muabet i ako e epten opasen zut.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Се чека пачот на Песедит и да се почне сериозно со Мастер Лига .
--- надополнето: 20 септември 2012 во 21:43 ---
PESEDIT.COM 2013 PATCH 1.0 - RELEASED! ej EВЕ ГО :) само што го пуштија .

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619

Kajgana Shop

На врв Bottom