PES 2013

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Kako se napraveni Bayern dali se napraveni kako sto treba ili povtorno se sranje kako na 2012 , sakam da si ja zemam originalnata pa da ne davam dzabe pari i da se razocaram , vo 2012 Juve i Milan , Man Utd i nekoi drugi ekipi bea podobri napraveni od Bayern a ne ni stasaa do 1/4 finale liga na sampioni , Bayern na sekoj 2 godini e sampion vo Bundes i stignuva minimum do 1/2 finale a na glupata PES gi imaat napraveno kako Bilbao ...
eve tuka imas za site igraci

http://pesdb.net/pes2013/index.php?sort=Overall_rating&order=d

i ne e se koj tim do kaj ke stasa, nekad treba i sreka da ti se pagaat poslabi ekipi, pa i sreka u igra stativi ova o a

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Modric > od Ozil :) ... Handanovic > Neuer , Lahm poslab od Armero od Udinese , epa ne davam denar za ovaa skapanica , ke vidam valjda FIFA ke bide malku porealna vo otcenuvanjeto na igracite . Ebate kosookite glupaci !
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 18:08 ---
Thomas Muller 76 skill pa neka se obesat site pod itno ! Juve e napraven pokvaliteten tim od Bayern OMG OMG OMG OMG !!!!!!!!!!!!!! Ja nema nitu Borusia Dortmund c c c c c c c kolku samo ke se zaebev ako plusnev 50 evra sva srekja me premrze ama imalo gospod ke ispocrkav so nervite !

М

Мартин^

Гостин
Modric > od Ozil :) ... Handanovic > Neuer , Lahm poslab od Armero od Udinese , epa ne davam denar za ovaa skapanica , ke vidam valjda FIFA ke bide malku porealna vo otcenuvanjeto na igracite . Ebate kosookite glupaci !
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 18:08 ---
Thomas Muller 76 skill pa neka se obesat site pod itno ! Juve e napraven pokvaliteten tim od Bayern OMG OMG OMG OMG !!!!!!!!!!!!!! Ja nema nitu Borusia Dortmund c c c c c c c kolku samo ke se zaebev ako plusnev 50 evra sva srekja me premrze ama imalo gospod ke ispocrkav so nervite !
Постои ПЕСЕДИТ пач што ја додава Бундес лигата. Само оценките се тие, не се реални, Армеро е подобар од Киелини, од Руни и Бејл.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Kako se napraveni Bayern dali se napraveni kako sto treba ili povtorno se sranje kako na 2012 , sakam da si ja zemam originalnata pa da ne davam dzabe pari i da se razocaram , vo 2012 Juve i Milan , Man Utd i nekoi drugi ekipi bea podobri napraveni od Bayern a ne ni stasaa do 1/4 finale liga na sampioni , Bayern na sekoj 2 godini e sampion vo Bundes i stignuva minimum do 1/2 finale a na glupata PES gi imaat napraveno kako Bilbao ...
Лани Челзи освоија ЛШ, па не значи дека беа и се подобри од Барса и Реал. Не мора да значи дека ако некоја екипа стигнала до подалеку во некое натпреварување е подобра од многу други.
Лани Реал и Баерн стигнаа до полуфинале затоа што имаа многу полесни противници од други екипи. Апоел, ЦСКА, Марсеј и Базел. Посериозен тест имаа меѓусебно во 1/2 и подобар беше Баерн. Челзи имаше релативно потешки противници, но пак не се некои којзнае колку јаки.
И Конами малце ебаваат со оцените, ама јбг, од секогаш било така.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
ај ако може некој линкче нека ми прати во порака од пач каде се средени играчите и да е без багови
пс. да не има испаднато со втора лига англија пач ? или рано е

Член од
27 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
abe daj nekoj neka pomognit, nzn dali vi prajt vas taka problem ama ko ke ukljucam Game Plan mi izlegvit od igrava... help?

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Ни еден пач не работи кај мене :(
- QPES и PESEDIT .... не работат кај мене... Помош :unsure:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Абе луѓе...инсталирав Песедит 2.2 и пуштам мастер лига, се исклучува играва.Што е проблемот знае некој?

Член од
13 ноември 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали некој може да ми каже во што е проблемот. Кога ќе влезам во играта и почнам да играм пример Exibiton Match ми исклучвит???
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 15:51 ---
abe daj nekoj neka pomognit, nzn dali vi prajt vas taka problem ama ko ke ukljucam Game Plan mi izlegvit od igrava... help?
Isto i mene mi se slucvit ne znam sto e problemot se nadevam deka nekoj ke mi pomogne....pozzz

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Дали некој може да ми каже во што е проблемот. Кога ќе влезам во играта и почнам да играм пример Exibiton Match ми исклучвит???
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 15:51 ---

Isto i mene mi se slucvit ne znam sto e problemot se nadevam deka nekoj ke mi pomogne....pozzz
Пробај смени го драјверот за графичката од официјалната страна на производителот[ако е лаптоп] или пробај со постар драјвер.

Kajgana Shop

На врв Bottom