PES 2013

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Излезе ПЕС 2013 за xbox PAL верзијата на пајретбеј ако некој ја чека...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Од Скидров верзијата има крак и све, кај мене одлично оди и лудница е играта. Не се сите трансфери актуелни и ги нема сите тимови но ќе има сигурно пачови. :icon_mrgr:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Мастер лига пуштив и изиграв натпревар, а за обични ми гаси играта.....

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ќе ве банирам од темата ако продолжите со муабети за брзини на торентите.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Народе има бе некоја новина, дај пофалете графика нешто, новост како ви се гледа навидум, че си почекам јас уште некој сат......

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Народе има бе некоја новина, дај пофалете графика нешто, новост како ви се гледа навидум, че си почекам јас уште некој сат......
Помутна е него демото. Сега треба пач да чекаме за оваа глупост.

Лицата боље беа на пачираното демо него на финалнава...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Помутна е него демото. Сега треба пач да чекаме за оваа глупост.

Лицата боље беа на пачираното демо него на финалнава...
Ќе има пак пачови. Иначе екстремно ми се допаѓа играва моментално, треба да се види со тек на време кој багој ќе има но добро е што брзината е малце намалена. А ова со блур-ефектот на графиката може негде да се исклучи? За демото имаше пач за тоа.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Сериски број за играва некој дан има ? :)
На скидроу верзијата воопшто не треба сериски.

Иначе да кажам збор-два за играва.
Конечно и од КОНАМИ се гледа нагорна линија. Воопшто не е лоша играва, али сепак, далеку е зад ФИФА.
Баш оваа верзија да излезеше после легендарната ПЕС 2009 мислам дека никогаш не би мењал ПЕС. Али после се што се случи и напредокот на ФИФА годинава, сигурен сум дека ќе останам на неа (освен ако ептен се испосерат на финалната).
Repeat-Супер е, али и не подобра фифа :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Играчите на Мастер ви почнуваат со default црни копачки од конами. Ваљда се купуваат дур играте, и можете да им ги мењате и со тоа се мењаат и оцените. Мастерот има многу новини.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
A бе лицата , копачките...:) за какви работи се фаќате... ко IGN што и даде минус поради саундтракот. Фудбал е ебаго, кажете нешто за гејмплејот, тој е најважен, шутеви, голмани, ова-она...:)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Од една точка е ОК ова со копачките и слично во мастерот, но од друга па и треба да се замараш.
различни копачки, различно влијаат на оцените. Некои даваат брзина, намалуваат од шутот. Други се спротивни на овие, трети се сосем различни. За тренинг се купуе, и уште многу други ствари.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
дали е во ред оваа од замунда? пошто читам коментари баги се жалат..

Kajgana Shop

На врв Bottom