PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Од Скидров верзијата има крак и све, кај мене одлично оди и лудница е играта. Не се сите трансфери актуелни и ги нема сите тимови но ќе има сигурно пачови. :icon_mrgr:

Мастер лига пуштив и изиграв натпревар, а за обични ми гаси играта.....

Ќе ве банирам од темата ако продолжите со муабети за брзини на торентите.

Народе има бе некоја новина, дај пофалете графика нешто, новост како ви се гледа навидум, че си почекам јас уште некој сат......

Народе има бе некоја новина, дај пофалете графика нешто, новост како ви се гледа навидум, че си почекам јас уште некој сат......

Помутна е него демото. Сега треба пач да чекаме за оваа глупост.

Лицата боље беа на пачираното демо него на финалнава...

Помутна е него демото. Сега треба пач да чекаме за оваа глупост.

Лицата боље беа на пачираното демо него на финалнава...

Ќе има пак пачови. Иначе екстремно ми се допаѓа играва моментално, треба да се види со тек на време кој багој ќе има но добро е што брзината е малце намалена. А ова со блур-ефектот на графиката може негде да се исклучи? За демото имаше пач за тоа.

Сериски број за играва некој дан има ? :)
На скидроу верзијата воопшто не треба сериски.

Иначе да кажам збор-два за играва.
Конечно и од КОНАМИ се гледа нагорна линија. Воопшто не е лоша играва, али сепак, далеку е зад ФИФА.
Баш оваа верзија да излезеше после легендарната ПЕС 2009 мислам дека никогаш не би мењал ПЕС. Али после се што се случи и напредокот на ФИФА годинава, сигурен сум дека ќе останам на неа (освен ако ептен се испосерат на финалната).
Repeat-Супер е, али и не подобра фифа :)

Играчите на Мастер ви почнуваат со default црни копачки од конами. Ваљда се купуваат дур играте, и можете да им ги мењате и со тоа се мењаат и оцените. Мастерот има многу новини.

A бе лицата , копачките...:) за какви работи се фаќате... ко IGN што и даде минус поради саундтракот. Фудбал е ебаго, кажете нешто за гејмплејот, тој е најважен, шутеви, голмани, ова-она...:)

Од една точка е ОК ова со копачките и слично во мастерот, но од друга па и треба да се замараш.
различни копачки, различно влијаат на оцените. Некои даваат брзина, намалуваат од шутот. Други се спротивни на овие, трети се сосем различни. За тренинг се купуе, и уште многу други ствари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom