PES 2013

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Да ви се пофалам со неколку резултати.
Мастер
Јуве - Некоја од Московските 2-0
Милан - Јуве 0-1
Парма - Јуве 0-1
Јуве - Фиорентина 4-1

И на ред најважните 2 натпревари, одиграни на пријателски начин.
Реал - Хондурас 1-0 едвај!
Барселона - Ангола 1 - 2 :pos: :tapp:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не ве сфаќам. Сеа да ја симињам Скидроу или Релоудет?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Не ве сфаќам. Сеа да ја симињам Скидроу или Релоудет?
Скидроу кај мене засега чини без проблем, еве мастер лига си почнав. За другата не знам нека кажи некој друг. Засега е ок кај мене.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Држете стегнато C и потоа шутнете, да видите која фалца ја добива топкава :P заразен шут

H

-HRO

Гостин
RELOADED работи перфектно кај мене.
Release-от на SKIDROW ми правеше крашови на exibition matches.
Изиграв добри 2 натпревари. Првиот со пресврт го победив во последните минути, а вториот убедливо тепав.
Гледам на Pesedit страната на ФБ пуштија и скриншотови од првиот пач...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
потврдувам, reloaded си работи ко шо треба.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Држете стегнато C и потоа шутнете, да видите која фалца ја добива топкава :P заразен шут
Тоа е тоа што пишав дека песов е неколку години позади фифа.
Тој шут на фифа го имаше многу одамна и е неизоставен дел од моето играње :)
Да беше верзијава после 2009, фифа немаше сега да биде каде што е, ќе беше многу назад. Ама јебига, сами си се криви :)

Да, релоадед е ТОП

П.С. Ме интересира во врска со гејлмплејот, дали некогаш ќе го отклонат тоа да можам да ја шутнам/поддадам топката на прво пред да дојде до нозете на играчот, зошто страшно ме нервира тоа да МОРАМ прво да ја примам, па онда да прам што ке прам. :mad:

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
П.С. Ме интересира во врска со гејлмплејот, дали некогаш ќе го отклонат тоа да можам да ја шутнам/поддадам топката на прво пред да дојде до нозете на играчот, зошто страшно ме нервира тоа да МОРАМ прво да ја примам, па онда да прам што ке прам. :mad:
А да си симнеш ти Шаолин сокер, сакаш да ја подадеш топката без да ја пипнеш...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А да си симнеш ти Шаолин сокер, сакаш да ја подадеш топката без да ја пипнеш...
Очигледно не ме свати.
Топката е на неколку метри пред играчот и овој заедно со противничкиот трчаат кој попрв да ја стигне. И ако ја стигнам јас првен играчот ја прима, па тек "смеам" да поддавам, но пред да поддадам противничкиот играч ќе ми ја земе. Фифа кога играм и кога ќе се случи истиот дуел, од предходно си имам стиснато за поддавање, и ако мојот играч прв стигне до топката НА ПРВА ќе ја поддаде пред противничкиот да ја земе.
Understand?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Очигледно не ме свати.
Топката е на неколку метри пред играчот и овој заедно со противничкиот трчаат кој попрв да ја стигне. И ако ја стигнам јас првен играчот ја прима, па тек "смеам" да поддавам, но пред да поддадам противничкиот играч ќе ми ја земе. Фифа кога играм и кога ќе се случи истиот дуел, од предходно си имам стиснато за поддавање, и ако мојот играч прв стигне до топката НА ПРВА ќе ја поддаде пред противничкиот да ја земе.
Understand?
Истото е на ПЕС, не знам зашто имаш проблеми, дури и клизачи прават за да ја стигнат топката.

Е сега, проблемот е друг, а тоа е дека некогаш ако подадеш пред да ја примиш - пасот знае да биде ПРЕКРАТОК, не знам искрено што потег им е ова на Јапанците и каде би го користеле. :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Mac))
Како да средам да не ми крашнува на exibition. Првиот пат кога ја пуштив ок беше.. после тоа цело време крашнува.. Пробав како што кажа ти да сменам формација на некој тим пак исто..

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Кај мене Скидров е добра но ако ставам крак од Релоадед не ми ја отвора играта?! Дали треба и верзијата од релоадед да е?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Кај мене Скидров е добра но ако ставам крак од Релоадед не ми ја отвора играта?! Дали треба и верзијата од релоадед да е?
На замунда рекоа дека не постои crackfix за верзијата на skidrow, и доколку сакаш да ја играш подобрата верзија (на reloaded) мора целосно да ја симнеш

Kajgana Shop

На врв Bottom