PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Значи играта кај повеќето работи, викаат дека многу добро оптимизирана. Замерка за трансферите :P

Кај некого работи од втор обид. Пробајте, не губите ништо. Јас сега ќе ја симнам.
МОРА да работи кај секого. Чим на замунда ја ставаат, сигурно предходно ја пробале и работела. Не им се иплаќа да ставаат фејк игра. Барем не во овој случај кога за 1-2 дена ако почекаат дефинитивно би чинела. Така да тоа втор обид е за оние што предходно не напраиле како што треба :)

Играта е legit, си работи.

Не постирајте коментари за тоа колку брзо ви иде или како да се кракува. Се е објаснето. :)

Играта е legit, си работи.

Не постирајте коментари за тоа колку брзо ви иде или како да се кракува. Се е објаснето. :)

еве тргна и кај мене. Сеа за сеа иде со 700кбс.

Се кракува, преку крак. Едноставно е.

Да не бидам офтопик - Се надевам дека Бишевац е уште во ПСЖ па дур дојде dlc-то, ќе си играм така.

Мора да чини бе, уште 10 гига имам, 7-8 таму че заминат :P
Сега муабетиве одат во насока чини не чини, па да си дочекаме за некоја минута/час да одат во насока на импресии од истата :)
Немам пратено дали че има некоја новина вметнато во football life пошто то ми е најинтересно, но потајно се надевам на нешто поинтересно од годините наназад .

Проба некој натпревар да игра? Мене error-и ми вади. У ЛШ коа местам формација и на егзибишн коа бирам стадион. Ако идам директно на натпревари, пак error.

Да сум утнал нешто, не ми се веруе.

Проба некој натпревар да игра? Мене error-и ми вади. У ЛШ коа местам формација и на егзибишн коа бирам стадион. Ако идам директно на натпревари, пак error.

Да сум утнал нешто, не ми се веруе.
Блокирај со firewall.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom