PES 2013

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Значи играта кај повеќето работи, викаат дека многу добро оптимизирана. Замерка за трансферите :P

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Кај некого работи од втор обид. Пробајте, не губите ништо. Јас сега ќе ја симнам.
МОРА да работи кај секого. Чим на замунда ја ставаат, сигурно предходно ја пробале и работела. Не им се иплаќа да ставаат фејк игра. Барем не во овој случај кога за 1-2 дена ако почекаат дефинитивно би чинела. Така да тоа втор обид е за оние што предходно не напраиле како што треба :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Играта е legit, си работи.

Не постирајте коментари за тоа колку брзо ви иде или како да се кракува. Се е објаснето. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Играта е legit, си работи.

Не постирајте коментари за тоа колку брзо ви иде или како да се кракува. Се е објаснето. :)
еве тргна и кај мене. Сеа за сеа иде со 700кбс.
Се кракува, преку крак. Едноставно е.

Да не бидам офтопик - Се надевам дека Бишевац е уште во ПСЖ па дур дојде dlc-то, ќе си играм така.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Мора да чини бе, уште 10 гига имам, 7-8 таму че заминат :P
Сега муабетиве одат во насока чини не чини, па да си дочекаме за некоја минута/час да одат во насока на импресии од истата :)
Немам пратено дали че има некоја новина вметнато во football life пошто то ми е најинтересно, но потајно се надевам на нешто поинтересно од годините наназад .

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Проба некој натпревар да игра? Мене error-и ми вади. У ЛШ коа местам формација и на егзибишн коа бирам стадион. Ако идам директно на натпревари, пак error.

Да сум утнал нешто, не ми се веруе.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Проба некој натпревар да игра? Мене error-и ми вади. У ЛШ коа местам формација и на егзибишн коа бирам стадион. Ако идам директно на натпревари, пак error.

Да сум утнал нешто, не ми се веруе.
Блокирај со firewall.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
И кај мене во ред е лига на шампиони си играм

Kajgana Shop

На врв Bottom