PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам шо ви смета , излеа само мене ми лега играва ... Супер стаар ми е некако најарно зашо она Топ плеер ептен е ретардирано , иако и на него ги мавам од земја .... :D

Како што више имаше коментар претходна страна, играва е топ за против другар и 2на2, а да играш против компијутер може некогаш да те излуди па и да го скршиш мониторот .. :cautious:

За со другари е измислена, ама против компјутер е како да играм против Чак Норис. КАТАСТРОФА

Преку што можам да ја играм со другари од по дома?

За 1на1 е измислена, и така никогаш не сум играл сам ПЕС... така да одлична ми е мене.
Иначе одмна не сум играл па да ве прашам дали уште го користите PESEdit или има некој нов боље?

За 1на1 е измислена, и така никогаш не сум играл сам ПЕС... така да одлична ми е мене.
Иначе одмна не сум играл па да ве прашам дали уште го користите PESEdit или има некој нов боље?

Еден и единствен ... едноставно најдобар е ... :)

Дечки ќе може некој да ми прати линкче, кај можам ПЕС 2012 да ја симнам... формат праев и ја неам сеа ! :) ПОздрав и фала ви однапред ! :)
:)

Може некој детално да објасни делот Compactness во Game Plan на што точно се однесува, и како влијае врз играта? А ако имате линк за сите делови, тактики, туторијали за Game Plan би било супер. Фала

Дали може да се намести да се игра на два џоистици?

Луѓе ве молам ако може некој да ми објасни како да ја ставам 2 лига англиска да ја има... го симнав 3.0 ПЕС Едит пачот. и ја има бундес лига 2... незнам како да ја наместам ... и уште нешто...Англиски коментатор негде се наоѓа ? :)) Фала ви однапред !

Луѓе ве молам ако може некој да ми објасни како да ја ставам 2 лига англиска да ја има... го симнав 3.0 ПЕС Едит пачот. и ја има бундес лига 2... незнам како да ја наместам ... и уште нешто...Англиски коментатор негде се наоѓа ? :)) Фала ви однапред !
За 2 лига Англија ќе си наместиш во PESEdit Selector во тоа 2nd divisions, а коментатор се симнува по страниве јас со германскиот играм не ми текнало да симнам. :D

П.С сега излезе Add-on од PESEdit за европсково, симнете го добро е. :)

За 2 лига Англија ќе си наместиш во PESEdit Selector во тоа 2nd divisions, а коментатор се симнува по страниве јас со германскиот играм не ми текнало да симнам. :D

П.С сега излезе Add-on од PESEdit за европсково, симнете го добро е. :)

Уште да знаев кај да го најдам тоа ПЕСЕдит Селектор ... ако е PESEdit.exe тогаш неможам зашто не ми ја пушта ми бара некој Net Framework :S
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 17:39 ---
30be76cb.jpg
..
Како да го средам ова, за да можам ПЕСЕдит Селекторот да го пуштам ? ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom